Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.607
Pa jel nisu zločesti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel nisu zločesti?
dosadan si u pokušaju da budeš rasistaPa jel nisu zločesti?
Pa napisala sam, jbmte ćoravu@adelaidea što nećeš da pišeš utiske o Njemačkoj
A i ti uvek možeš kao vaspitačica u njemačku, sedi uči jezik dok si dole@adelaidea što nećeš da pišeš utiske o Njemačkoj
ne želim da idem tamo, ja želim da ostanem ovdeA i ti uvek možeš kao vaspitačica u njemačku, sedi uči jezik dok si dole
gdePa napisala sam, jbmte ćoravu
Pa juce nekad kad si me pitala
To je samo pocetak, da dobijes ulaznu vizu, izdrzis par meseci pa nadjes nesto bolje. Naravno, uz znanje jezika, bez toga mrka kapane želim da idem tamo, ja želim da ostanem ovde
pre bih tucala kamen nego radila s decom, nikad više u životu
ne pitam za sebe, već o tome kako je tebi bilo,To je samo pocetak, da dobijes ulaznu vizu, izdrzis par meseci pa nadjes nesto bolje. Naravno, uz znanje jezika, bez toga mrka kapa
ok potražiću nisam videlaPa juce nekad kad si me pitala
Ja sam u startu imala peh, par dana pred polazak sam se povredila, pa onda nisam otišla kad je planirano već mesec i kusur kasnije. Posao bzvz, kolege uglavnom isto, smene katastrofa, nisam imala vremena da učim jezik i zbog visine plate (minimalac) nisam mogla da apliciram za spajanje porodice. Ali sve ostalo je prelepo. Jesu malo tvrdi oko pravila, ali navikneš se.ne pitam za sebe, već o tome kako je tebi bilo,
ja ne želim da živim tamo
Tamo kada dođeš, obavezno mi posao nađi.Ja sam u startu imala peh, par dana pred polazak sam se povredila, pa onda nisam otišla kad je planirano već mesec i kusur kasnije. Posao bzvz, kolege uglavnom isto, smene katastrofa, nisam imala vremena da učim jezik i zbog visine plate (minimalac) nisam mogla da apliciram za spajanje porodice. Ali sve ostalo je prelepo. Jesu malo tvrdi oko pravila, ali navikneš se.
Sad je novi poslodavac, ovog puta Nemci, predao za nas obe, tako da čekamo odobrenje od nemačkih službi. Morale smo da položimo b1 na Gete za vizu. Poslodavac veruje da možemo početi od decembra, ali velike su gužve, iako kažu da u Baden Virtembergu nisu tolike kao npr. u Bavarskoj.
Videćemo, biće nekad valjda.
Trebalo je da idemo u Beč, ali Jelena ispušila na nekom poslednjem testu za posao, jbg. Uglavnom smo zbog toga čekale i kalkulisale za Nemačku.
Kako god, sad sam stari@Lule da li si ti novi član ili neko stari?

Ti možeš i samo sa osobnom da radiš, ti si građanin EUTamo kada dođeš, obavezno mi posao nađi.
Ne zanima me što, ali da je dobro plaćeno.
Zauzvrat nudim tečaj Njemačkog za tebe i ženu ti.
P.S. Dobro je da si vratila podmuklu mačku u avatar.
a mačku sam jedva našla dobro nećemo grebatiKako god, sad sam stari
Dalja prošlost će ostati zakopana
![]()

Osoba me znala kao Emiliju, tako da staro je to bar dve godinedobro nećemo grebati
svi mi imamo neku prošlost![]()
Koja?102/333
https://n1info.rs/vesti/baculov-poz...aju-zahteve-porucuje-policiji-otvorite-vrata/
Uopa, evo šanse za incident niotkuda

Bastadur.
Treba neki lokalni gnevni Lala da predvodi protest, ali Lala koji se zna pobit, ne yebeni LalaLazović .