peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.855
Ima ih sigurno, oni krajiškog porijekla.Treba neki lokalni gnevni Lala da predvodi protest, ali Lala koji se zna pobit, ne yebeni LalaLazović .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ih sigurno, oni krajiškog porijekla.Treba neki lokalni gnevni Lala da predvodi protest, ali Lala koji se zna pobit, ne yebeni LalaLazović .
uvek mi je bio simpa taj Bačulov
hot
I meni polako postajeuvek mi je bio simpa taj Bačulov
mislim da sam ga davno nešto pohvalila i da ste ga tad pljuvaliI meni polako postaje
Znam da si ga hvalila, ne sećam se da sam ga pljuvao, možda i jesam. Nebitno, sad mi je simpy.mislim da sam ga davno nešto pohvalila i da ste ga tad pljuvali
evo ne znam malo sam sklerotična
Kako bre? Mislio sam da nije tamo?
Jer kad puzim ja ne mogu da guzim etcProtest u Novom Sadu: Sukob među demonstrantima, jedan deo poziva da se NE RAZBIJA GRADSKA KUĆA, drugi INSISTIRAJU DA SE UPADNE UNUTRA
Dobrica vs Bačulov
pa i nije oterali su jeKako bre? Mislio sam da nije tamo?
Hahahha jebeni CaneJer kad puzim ja ne mogu da guzim etc
HahahahahhahaPogledajte prilog 1637560
krstarica se reklamira na Krstarici
pa BačulovAli da, mislim da bi ovde trebalo pustiti lokalce da odrade stvar. Nekoga ko je mnogo besan i pun mu je ***** seljadije korumpirane SNS-ovske, i da ima ono podebljano Š
Šta fali Pogačaru, on je naš autošoven. Još ako Daško uleti, biće pucnjave.pa Bačulov
samo da se ne ubaci onaj ubačeni element Pogačar
ili ne daj bože SavoBia s Kosova
jao pusti taj svoj inventar bar večerasŠta fali Pogačaru, on je naš autošoven. Još ako Daško uleti, biće pucnjave.