Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.601
Evo što meni prijatelj šalje na WhatsApp:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odista."My name is Legion, for we are many.”
Upravo zbog tih atomki mora sve pješke da se prođe, i onda na kraju uvijek čeka neki Rus da ugasi svijetlo.Vi se oslanjate na to da metodologija ratovanja ista kao i 45e, međutim dosta se toga izmenilo, danas postoje dugodometne atomke i internet.
Veliki protest i zilion policajaca jer prpa prpicaNisam od izbora uspeo ni da ispratim da ima neki veliki protest u NS danas
To je i Hamas mislio, kao što vidimo, nakon dejstva IDF avijacije ni kamen na kamenu nije ostaoOdista.
Upravo zbog tih atomki mora sve pješke da se prođe, i onda na kraju uvijek čeka neki Rus da ugasi svijetlo.
Izgleda da nisu još proizveli atomske sandale.To je i Hamas mislio, kao što vidimo, nakon dejstva IDF avijacije ni kamen na kamenu nije ostao
sad si me resila, sto bi rekli mladiaha pa ne znam, svi pametni ljudi podsećaju jedni na druge
Predivno
Ne oslanjajte se previše na to, ginut ćemo do zadnjeg Ukrajinca etc.Izgleda da nisu još proizveli atomske sandale.
Nije mnogo ni ostalo.Ne oslanjajte se previše na to, ginut ćemo do zadnjeg Ukrajinca etc.
600k mrtvih Rusa, niti trocifren broj Ukra. Izgleda da 'Za mnom braćo tifusari' taktika više ne šljaka.Nije mnogo ni ostalo.
Za tebe je onaj drugi džemperčić.Predivno

Y tu Sabat tambiénZa tebe je onaj drugi džemperčić.
Jao, da mi je naći neki štrikani s Amfilohijem i Atanasijem, pa ti banem na vrata i čestitam pravoslavni Božić.
![]()
Smertiju smert poprav, dok vaših 99 ostaje da samo trune.600k mrtvih Rusa, niti trocifren broj Ukra. Izgleda da 'Za mnom braćo tifusari' taktika više ne šljaka.
Javi kada nađeš plsZa tebe je onaj drugi džemperčić.
Jao, da mi je naći neki štrikani s Amfilohijem i Atanasijem, pa ti banem na vrata i čestitam pravoslavni Božić.
![]()
Nope, nije me to nikada zanimalo.Jugoslave, da li si upoznat sa učenjima Kabale?
Nemoj da si predrasudljiv, zanimao si se za mistiku iz svih mogućih uglova osim jevrejskogNope, nije me to nikada zanimalo.
Nisam razumeo prve tri reči, a ni poentu potomSmertiju smert poprav, dok vaših 99 ostaje da samo trune.
Saldo
0:99
Što tamo imam pročitati?Nemoj da si predrasudljiv, zanimao si se za mistiku iz svih mogućih uglova osim jevrejskog
Ne sjeri, probaj, ne moraš Zohar, možeš sažetak, bit će ti zanimljivo makar kao pričaŠto tamo imam pročitati?
Da štuju Belzebuba?
Pa to ionako znam.
Ali što da čitam o tom narodu, pa to je kao da se zanimam za demonologiju.Ne sjeri, probaj, ne moraš Zohar, možeš sažetak, bit će ti zanimljivo makar kao priča
Ali što da čitam o tom narodu, to je kao da se zanimam za demonologiju.
![]()