pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Dobra presa.Imamo mi još čudnije riječi, sad sam zaboravio, ima jedan fenomenalan, iz serije Malo Misto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra presa.Imamo mi još čudnije riječi, sad sam zaboravio, ima jedan fenomenalan, iz serije Malo Misto
"Oni sutra slavidu Božić", e to jeDobra presa.
E to mi je simpatično"Oni sutra slavidu Božić", e to je
https://www.google.com/amp/s/www.in...e-daje-ostavku-pokusao-zaplakati/2612634.aspx
Najjači naslov u povesti svemira

Je', samo mi ne ide baš dalmatinski koliko sam mislio da mi ide, jedva neki a2 nivo. Prošli put sam kod Jugoslava dobio keca iz diktata.E to mi je simpatično
I ja poželim palačinke, i onda mic po mic, bijela čokolada, lješnik, maline, sladoled.a poželim palačinke
Mrzim te. Iz dna duše.I ja poželim palačinke, i onda mic po mic, bijela čokolada, lješnik, maline, sladoled.
Ja sam polu Dalmatinka polu BanaćankaJe', samo mi ne ide baš dalmatinski koliko sam mislio da mi ide, jedva neki a2 nivo. Prošli put sam kod Jugoslava dobio keca iz diktata.
I 14 posto ŠveđankaJa sam polu Dalmatinka polu Banaćanka
Što bi moji rekli ****** te pustinjski predeli i kompletna palestinska privredna komoraSiluju ovi vaši doseljenici iz Hamasa, nema Ingmär veze sa tom statistikom
ne, nemoj mi prićiI ja poželim palačinke, i onda mic po mic, bijela čokolada, lješnik, maline, sladoled.
Neke fotke bi trebalo zabraniti. Zakonom.ne, nemoj mi prići
inače ću otići
auu, ali ove smrznute maline... its getting hot in here
More! more! more!
Meri CetinićMore! more! more!

Ja sam polu Dalmatinka polu Banaćanka
Lažem kao pas.I 14 posto Šveđanka
Moja omiljena je Idemo ća"A zašta ja ne smin pucat a druga dica pucadu", još jedna zanimljiva rečenica za duboku lingvističku analizu
Ja već zadao AI-u da te izgeneriše na bazi procenata DNA-aLažem kao pas.
Biš ća tamo jeba te pas da te jebaduMoja omiljena je Idemo ća
Blago tebi, moji preci u poslednjih 300 godina pokrivaju nešto manje od 3000 kvadratnih km.Ja sam polu Dalmatinka polu Banaćanka
ovo sam ispisala jednom dok sam imala nekih mesec dana username rendane jabuke i mršavica"A zašta ja ne smin pucat a druga dica pucadu", još jedna zanimljiva rečenica za duboku lingvističku analizu
B2, najmanjeovo sam ispisala jednom dok sam imala nekih mesec dana username rendane jabuke i mršavica
ća ja znan, nisan ni ja neka manjinjorga i matuna da samo mucat ka muštra neka
nisan ni neka oliša za očekivat hvalospeve al ni insempjana vidit sriću u momaka
ća ja znan
dobila nekoliko privatnih sa pitanjem gde sam u dalmaciji tačno
B2, najmanje