момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.333
Ma to mi samo pap-apuje i nestane u sledećem momentu, ako ne izbacim, kao mehurić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakako ti ide bolje nego meni južnjačka verzija srpskog, ili kako se to već zove.Je', samo mi ne ide baš dalmatinski koliko sam mislio da mi ide, jedva neki a2 nivo. Prošli put sam kod Jugoslava dobio keca iz diktata.
kaže jedan lik, živi u Jedah (ne znam kako se zove) kao Saudijska Arabija se otvara, jako su opušteni, sve je kul, žurke parti.Da, ostatak Saudije, van ovih zidina, je SEOM
O Brede, izvini, ne prepoznah te!Kako me opra sad

PlavušeO Brede, izvini, ne prepoznah te!
Pa hajde sad, i ti sigurno imaš nešto što ti je manje privlačno.
Tz! Ne verujem ti!Plavuše![]()
Što bi rekli Šveđani, bolje da kombinujemo plavo i crno.Tz! Ne verujem ti!
Pa i ja imam poteškoća sa vranjsko-pčinjskim jezikom, to ti je kombinacija romskom, makedonskog, bugarskog i srbijanskogSvakako ti ide bolje nego meni južnjačka verzija srpskog, ili kako se to već zove.
Zonu Zamfirovu ugasio i potražio titlove, tada još bili samo engleski.
U međuvremenu postoje i hrvatski titlovi, znam da su se neki tu na forumu povodom toga isprdavali, ali stvarno je nama tu nerazumljivo.
Ivkova slava može proći, ali Zona puno teže, dok recimo Pop Ćira i pop Spira ispratim bez problema.
Da, ali već sutra ću biti malo bolje kad pobjedi KamAllahMomo, Ligament je još i plav, pored toga što je u Natou.
Osećaš li se za mrvu gore danas nego juče?
Dečko NPC, ni ime mu nije stavila, kao Ken u BarbieZamisli nik na forumu ti je neironično "miličica i dečko"
Dobro je dok nije momoa i ligamentZamisli nik na forumu ti je neironično "miličica i dečko"
Ken iz filma je nešto najjače na meme sceni u poslednje vrijeme.Dečko NPC, ni ime mu nije stavila, kao Ken u Barbie
Ken iz filma je nešto najjače na meme sceni u poslednje vrijeme.
Momoa&dečko etcMomoa&devojka
Nisam ispratio, bez ovo sad par dana prilikom Discord---->Krstarica transfera
Momoa&KMomoa&dečko etc
I đetići mawiPetiLigament&supruga