pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Vrati pola.Umanjujem haha-ove za pola, u tom slučaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrati pola.Umanjujem haha-ove za pola, u tom slučaju
Nema tu ništa upitnoMa nemoj biti smešna. Ovaj kosooki dečkonja sa upitnim nivoom testosterona je naprosto non hot.

Čekaj do proleća, PeshoNeću sad, mrzi me. Na proleće.![]()
Pada u nesvijest na setovima etc
kad majka već napravi neki kolač
a poželim palačinke
naravno na pitanje da ih napravi odgovor je da ne dolazi u obzir
onda ovaj deo maksimalno pojačan na telefonu i skoro unošenje u facu
Kaže mi bratova žena 'on za sebe kupuje igračke, pa deca ako se igraju igraju se'
Razumem gaKaže mi bratova žena 'on za sebe kupuje igračke, pa deca ako se igraju igraju se'

Malo pretjeruju sa silovanjem, ali okOni su zadržali neke od paganskih običaja, imaju taj kult voršipovanja prirode i održavanja kontakta sa njom, a opet su nekako društveno liberalni, normalni i nemaju tu provincijalnu kulturu bruke i časti kao mi npr. Ma najžeščiji narod.
već sam to nekoliko puta i napisala da jedem palačinke isključivo sa džemomDobro, ali sad se postavlja krucijalno pitanje... palačinke sa čim?
Da te obavestim da je tačan odgovor džem od kajsije
Pada u nesvijest na setovima etc
Siluju ovi vaši doseljenici iz Hamasa, nema Ingmär veze sa tom statistikomMalo pretjeruju sa silovanjem, ali ok
već sam to nekoliko puta i napisala da jedem palačinke isključivo sa džemom
krem nema šanse
mislim, poješću iz pristojnosti negde ako me ponude a da je sa kremom ali bez plezira
Svaka čast.najvise dojmi
Iskreno , najlepše su sa nečim neobičnim. Nešto se karamelizuje neko voće, ubacim i Bejlis koji nisam htela da pijem.već sam to nekoliko puta i napisala da jedem palačinke isključivo sa džemom
krem nema šanse
mislim, poješću iz pristojnosti negde ako me ponude a da je sa kremom ali bez plezira

Inzvaredna presica?https://www.google.com/amp/s/www.in...e-daje-ostavku-pokusao-zaplakati/2612634.aspx
Najjači naslov u povesti svemira
Kod mene je više tipasad gledam u onaj google keep, gde držim kobajagi bitne podsetnike
apsolutno ni za jedan nemam predstavu šta i kako
neki od njih:
u 16:45!
Hiromu the trio
Zion tupac
doktorka nešković
15.mart -do kraja aprila
Oni su valjda pijani?Norge su malo stroziji nego Svedi a opet Svedi stroziji nego Danci...jedino za Fince ne znam
Imamo mi još čudnije riječi, sad sam zaboravio, ima jedan fenomenalan, iz serije Malo MistoInzvaredna presica?
Kako me opra sadNe volim plavušane, metiljavi su mi. Džaba. Može biti Bred Pit milion puta. Robert Redford takođe. Možemo eto da igramo jamb zajedno i to je to.