peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.981
Ali ušli ste u EU, boli vas k sadPa to i jeste ovaj narod, ružan i glup, ne treba da stvaraju lažnu sliku o nama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali ušli ste u EU, boli vas k sadPa to i jeste ovaj narod, ružan i glup, ne treba da stvaraju lažnu sliku o nama
Nominalni narod, ne izabrani. Znaš kako kažu, imaš dve porodice, jednu koju nisi birao i drugu koju jesi.Ali ušli ste u EU, boli vas k sad
Pa zna moma tko sam ja, znaju svi. Dakle, otišla si u Aziju? Kakvi su utisci?@adelaidea Momoa, našla sam je![]()
Zato što ni ovaj narod nema mnogo varijacija pa da bi trebalo menjati uloge. Ti kažeš da u Turkiji postoje dve vrste moida, kod nas postoji jedna. Josif Tatić.ali naši glumci ne glume, oni su u svakom filmu isti
Pazi ti nju. Raport moram sad, šta li.Pa zna moma tko sam ja, znaju svi. Dakle, otišla si u Aziju? Kakvi su utisci?
Znaš da sam ja tela isto pre nekih dve, tri godine? Sve bilo spremno da idem u Alanju i predomislim se.Pazi ti nju. Raport moram sad, šta li.![]()
U suštini blokiran nam je Diskord ovde pa sam svratila.
Gde si ti?
Ona je relativno nova i super je likI dalje ne znam ko je Pinokio.
Pa ja sam rastrgana između gde je lepo vreme i gde je lep standard.Znaš da sam ja tela isto pre nekih dve, tri godine? Sve bilo spremno da idem u Alanju i predomislim se.
U Beogradu sam, čekam vizu (jbn nemačka birokratija).
A to je neko nov????Ona je relativno nova i super je lik
Ići ćeš često u Operu u NjemačkojZnaš da sam ja tela isto pre nekih dve, tri godine? Sve bilo spremno da idem u Alanju i predomislim se.
PostojeA to je neko nov????
Zar takvi postoje
što si se predomislilaZnaš da sam ja tela isto pre nekih dve, tri godine? Sve bilo spremno da idem u Alanju i predomislim se.
JesteA jel Edmund Milanče?
Aham, bila pola godine. Razumem te za lepo vreme, samo budi oprezna sto se posla tice.Pa ja sam rastrgana između gde je lepo vreme i gde je lep standard.
Jel si ti bila u Nemačkoj u međuvremenu
Nadam seIći ćeš često u Operu u Njemačkoj
na šta misliš pod oprezAham, bila pola godine. Razumem te za lepo vreme, samo budi oprezna sto se posla tice.
Pa ja sam htela da frilensujem, ne znam sta ti radis. A frilens nije bas uredjen dole, ali to ne znaci da im nece pasti na pametna šta misliš pod oprez
Delom zbog posla (napisah ti) a delom zbog razgovora sa jednim Kurdom ovde u Bgšto si se predomislila![]()
@pikax Sad sam već zabrinut