peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.176
Nije SNS kriv za ovo u Novom Sadu nego šesetčetvrtaDa l' ima bednijih ljudi od kapetana Marka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije SNS kriv za ovo u Novom Sadu nego šesetčetvrtaDa l' ima bednijih ljudi od kapetana Marka
Obesiti tog abortusa bilo bi uvreda za OmčuNije SNS kriv za ovo u Novom Sadu nego šesetčetvrta
Pomislim da je Povijestnichar Hrvat, a onda uklavirim da je još jedan bošnjački NPC za Hamas sprijeman
Simbolika raspada SNS strukture. Ima onaj film o kralju Arturu, pa kad je on bolestan celo društvo se urušava, tako se nadajmo da je i ovo urušavanje samo simptom kolabiranja Vuqlerovog koronarnog sustava.Pogledam vesti iz Srbije.
Pala nadstrešnica, puko plafon na Pravnom.
Nama neprijatelji nisu potrebni.
Drago mi je pto ne mogu da gledam opravdavanje Vučića u medijima i raspravu ko je kriv.Simbolika raspada SNS strukture. Ima onaj film o kralju Arturu, pa kad je on bolestan celo društvo se urušava, tako se nadajmo da je i ovo urušavanje samo simptom kolabiranja Vuqlerovog koronarnog sustava.
Krstarica je valjda jedini sajt koji nikad nigde nije bio banovan.Klasika
atmosfera u Pakistanu neuporediva je zdravija od one u SrbistanuDrago mi je pto ne mogu da gledam opravdavanje Vučića u medijima i raspravu ko je kriv.
Toliko mi je jezivo.
zato sto je toliko NPC-eva prisutno ovde da severnokorejci u poredjenju sa njima deluju kao delo vestog programera.Krstarica je valjda jedini sajt koji nikad nigde nije bio banovan.
Zaklela bih se i da je u Severnoj Koreji dostupan.
valjda samo sedis u kuvas seProblem je što ne znam šta treba da radim.
Kao kad sam prvi put išla u saunu sve nešto izbegavam.
A tako bih volela da odem.
Ма, не Повјесничар, него лик што остави срцеPomislim da je Povijestnichar Hrvat, a onda uklavirim da je još jedan bošnjački NPC za Hamas sprijeman
A da, on je planktonski oblik zivota, ali zar nije i Povjestnichar dzihadist?Ма, не Повјесничар, него лик што остави срце
Forumski BRZAKНаслов ове теме све читам као ФОРУМСКИ ДИВЉАК
A nije da te zovem . Kažem kako jeste.![]()
no thanks
Pamtim i mnogo gore.Kada sam čuo vest prvo što mi je palo na pamet posle prvobitnog perioda šoka i neverice je ono pseto sa Pinka i kako će da laje u pokušaju da opravda čitavu stvar... i u tom momentu момчило se u meni probudio etc
I ja takodjer uzo je u nizozemsku na neku rasprodajuja imam Motorolu trenutno![]()
najboljaI ja takodjer uzo je u nizozemsku na neku rasprodaju