Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
a ne ja imam pejdžerPravi motorola i smartfonove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne ja imam pejdžerPravi motorola i smartfonove
mislim da su Kinezi kupili Motorolu....
A ovo je Ju grupa lol, ahahahah kao priredba u domu za stare 1969.
inače lap top mi je LenovoGle stvarno, parent company - Lenovo
Što me podseti, jel znate da sam isprva, kad sam čuo za to ime, mislio da je Lenovo bugarska kompanija
Zvučiš kao ovde jedan deda od 80 u Turskoj što vodi Fejsbuk expat stranicu. "Juče smo se okupili na druženju i hvala svima na dolasku vidimo se za 7 dana".Za tvoju informaciju, bilo je predivno, i u drugoj polovini koncerta smo svi mi penzosi ustali sa sedišta i đuskali![]()
Krstarica je kao kad Ukrajinac od Rusa pobegne u Belorusiju.Кафанџије никад ближе једни другима.
Направили су Бохемску Чијетврд
ja slušam ju grupu , dobri suZa tvoju informaciju, bilo je predivno, i u drugoj polovini koncerta smo svi mi penzosi ustali sa sedišta i đuskali![]()
Zvučiš kao ovde jedan deda od 80 u Turskoj što vodi Fejsbuk expat stranicu. "Juče smo se okupili na druženju i hvala svima na dolasku vidimo se za 7 dana".
ozb? pa sta kazu?pa ja
ali im ne kupujem literaruru
a pa bilo to davno, kad sam bila u srednjoj. Nismo u to vreme imali špijunku.ozb? pa sta kazu?
ja bih im otvorio da znam da su oni. Medjutim, uglavnom se ispostavi da su oni gluvonemi smaraci etca pa bilo to davno, kad sam bila u srednjoj. Nismo u to vreme imali špijunku.![]()
Дискорд је релативно скоро у Турској постао харамKrstarica je kao kao Ukrajinac od Rusa pobegne u Belorusiju.
Tako se osećam povodom banovanja diskorda.
ja postavim neko pitanje za osiguranje, baš mi je bilo važno i hitno,Moj tip čovijeka