момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.609
Ni slučajno da ćutiš, glas je isto jedan od ozbiljnijih aduta, političke stavove ne izražavaj thou.Možda. I pod uslovom da ćutim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni slučajno da ćutiš, glas je isto jedan od ozbiljnijih aduta, političke stavove ne izražavaj thou.Možda. I pod uslovom da ćutim.
Da mi ne osete temperament.Ni slučajno da ćutiš, glas je isto jedan od ozbiljnijih aduta, političke stavove ne izražavaj thou.
Igzekli, bilo kakav temperamentni iskliz u iracionalno značio bi momentalnu dijagnozu u kojoj bi se konstatovalo da ne umiješ kontrolirati prefrontalni režanj, tj da si sa Balkana ili južnijeDa mi ne osete temperament.
Jedino sam to razumio.Ovo kära nije to na šta misliš, čisto da ti štopiram maštu dok nije još u punom povoju
Danas slavimo Independence day
Pitam ih, ja "Od koga?"![]()
Južnije. Ma ja volem Vojvođane, kakvi crni Šveđani.Igzekli, bilo kakav temperamentni iskliz u iracionalno značio bi momentalnu dijagnozu u kojoj bi se konstatovalo da ne umiješ kontrolirati prefrontalni režanj, tj da si sa Balkana ili južnije
Znaš kako mi kažemo kad vidimo lepu devojku pa ostanemo zapanjeni, "she is so... she is so WHITE"kakvi crni Šveđani.![]()
a ti sto migriraju su najbolje sto Rusija ima, zamisli na sta lice oni sto ostanu na ratistuNešto ih slabo ovde mirišu. Bukvalno traže ljudi kvartove pod uslovom da ih nema puno.
Šta Šveđanin zna šta je Niška Banja...Znaš kako mi kažemo kad vidimo lepu devojku pa ostanemo zapanjeni, "she is so... she is so WHITE"
pa kaže....Mislice ljudi sad da imam nesto protiv Rusa
svaka cast trenerici, u auru je poljubim
Šta Šveđanin zna šta je Niška Banja...
"Joooj... Milane, Dragane" uopa, ova stvar je mnogo kulja nego što se prvobitno činipa kaže....
pa ono...nije da nije"Joooj... Milane, Dragane" uopa, ova stvar je mnogo kulja nego što se prvobitno čini
Avangardni su za svoje doba, s obzirom da participira više od dvoje učesnikapa ono...nije da nije![]()
Možda, probaću. Sinoć sam otišla u krevet u 10 , zaspala u pola 2.Gleda li se štogođ večeras
Haha boles'. Vidiš da ne vredi, nemoj ni pokušavati.Možda, probaću. Sinoć sam otišla u krevet u 10 , zaspala u pola 2.