peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.786
Trebalo bi da pevam glupave karaoke sledećeg petka čoveče a slušaju teške gluposti. Ne znam. Ne znam šta da kažem ,pozvali su me.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trebalo bi da pevam glupave karaoke sledećeg petka čoveče a slušaju teške gluposti. Ne znam. Ne znam šta da kažem ,pozvali su me.
daAntisemtizam buja na ovoj temi
Pa sto onda zameras onom mom Zidovukad naši pobede useljavam se kod momoa ukuću njemu ću ostavim nastrešnicu za nužni smještaj
on je besan i bezobrazan a ti si krivacPa sto onda zameras onom mom Zidovu
Ja cionist i moj mačak
Mrzis ga zato sto je bogat, ugladjen i pametanon je besan i bezobrazan a ti si krivac![]()
ne nego što je svinja i primitivan ko kurjakMrzis ga zato sto je bogat, ugladjen i pametan
Ne mogu taj gorstacki recnikne nego što je svinja i primitivan ko kurjak
Zato se vas Hamasovaca ne moramo plasit'čuvajte se uglađenih![]()
Pa moji prvi dani.Ne znam tacno na koje misis, meni su prvi dani bili ihahaj
Pa ne znam koji je bio sastav tad, ne secam sePa moji prvi dani.
E pazi kad nisam ništa ispratio od njihovog izvještavanja, moraću baciti pogled.Malo vam treba da pokazete antisemitizam, bar da se umete pravit kao Al Đazira boloon
Kakva zaluđenost pogrešnim idejamaZato se vas Hamasovaca ne moramo plasit'
Ukljucili su kamere tek kad je pocelo bombardovanje Gaze ofcE pazi kad nisam ništa ispratio od njihovog izvještavanja, moraću baciti pogled.
Mada vrijeme petokolonijade i debilijade je bio pravi peak.Pa ne znam koji je bio sastav tad, ne secam se