момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.264
Pa to im i kazem, zaludjuju se DzihadomKakva zaluđenost pogrešnim idejama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to im i kazem, zaludjuju se DzihadomKakva zaluđenost pogrešnim idejama
E da, to je bilo stvarno super, nikad vise haha smajlica od Dzeg nisam dobioMada vrijeme petokolonijade i debilijade je bio pravi peak.
Momo ako ti ja dođem sve ću kosu da ti ispravim. Zašto si zaluđen tuđim bitkama? Moraš malo da razmisliš bolje.Pa to im i kazem, zaludjuju se Dzihadom
Pa vidis da hoce nekretnine da mi otmu :/Momo ako ti ja dođem sve ću kosu da ti ispravim. Zašto si zaluđen tuđim bitkama? Moraš malo da razmisliš bolje.
I treba.Pa vidis da hoce nekretnine da mi otmu :/
Pa eto, i onda zasto se cimam sto hocete da me roknete, vi ste ko one keve kad kazu "nemoj da bezis samo cu te jos vise nalemat kad te uhvatim"I treba.
Nas muski mentolni sklop je svedeniji, nema nijansi, mi-vi, crno-belo, 0 i 1, Palestina-IzrailjPa postoje valjda suptilnije stvari od politike. Ili ja nisam muškarac. A nisam.
Eto vidiš a ja svima donosim kafu.Nas muski mentolni sklop je svedeniji, nema nijansi, mi-vi, crno-belo, 0 i 1, Palestina-Izrailj
S tim da nama Izraelitima stavis cijanid u nj'Eto vidiš a ja svima donosim kafu.
Joj, ko će sad dočekati ponedjeljak, tj. dan kada ću kolegi početi da pričam o karakteristikama njegovog mentolnog sklopa.mentolni sklop
Jel se tovarite onako kao u vicevima o CetinjanimaJoj, ko će sad dočekati ponedjeljak, tj. dan kada ću kolegi početi da pričam o karakteristikama njegovog mentolnog sklopa.
Hvala Momi.
Mogu ti reći da to baš nije normalno šta se priča, ali odavno smo već zajedno, a potrefilo se da smo tip ljudi o kojima je dr Žigić već sve rekao:Jel se tovarite onako kao u vicevima o Cetinjanima
Prskam vas vodenim pištoljem hajde bogatiS tim da nama Izraelitima stavis cijanid u nj'
Moze caj sa medom.Hoćeš li kafu ?
recnikom SQL-a, SELECT DISTINCT i izadje mi 4, tj 4 razricite reci je izgovorio sve ukupnoMogu ti reći da to baš nije normalno šta se priča, ali odavno smo već zajedno, a potrefilo se da smo tip ljudi o kojima je dr Žigić već sve rekao:
Najogavnija rec ikadaAntisemtizam buja na ovoj temi
Pa da nas ima vise zabrinuo bih se
Samo jevrej moze voleti jevreja?Pa da nas ima vise zabrinuo bih se
Mozda zato sto smo EU?Ali sjetili su se LGBT zastave, ali ne i hrvatske.
Curb your antisemitismSamo jevrej moze voleti jevreja?
Curb your antisemitism