pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Ma moram na taj rođendan, osećam se primorano i ne uklapam se.Kaži da. Opusti se, šta ima veze.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma moram na taj rođendan, osećam se primorano i ne uklapam se.Kaži da. Opusti se, šta ima veze.
Nema plate, ali ne smeš tamo gde treba jer znaš šta će biti, pa onda dođeš ovde, jer ovde može sve... Ne može.Znam da moras, odbice ti od plate jbg.
Pevaj im nesto od Sase Matica.Ma moram na taj rođendan, osećam se primorano i ne uklapam se.![]()
Ne razumem kome kažešZnam da moras, odbice ti od plate jbg.
Kako da ti pomognem?Ma moram na taj rođendan, osećam se primorano i ne uklapam se.![]()
Meni.Ne razumem kome kažeš
Volim i ja tebe. Ne pokusavaj da me spustis pitao sam i tamo.Nema plate, ali ne smeš tamo gde treba je znaš šta će biti, pa onda dođeš ovde, jer ovde može sve... Ne može.
Znaš ono kad se svi vesele a ti ne znaš tu pesmu. Društvo nije loše, nego to.Kako da ti pomognem?
Kreni bez predrasuda i daj sve od sebe da ti bude lepo.
Nisam planirala da te spuštam, obrisala sam i obavestila te o tome. Mogla sam da sačekam da se okrene strana i obrišem, ne bi ni znao.Volim i ja tebe. Ne pokusavaj da me spustis pitao sam i tamo.
Ako ikoga boli patka za ban to sam valjda ja.
Ja sam bila na 18. kod drugaričinog sina. DJ, pesme skoro sve nepoznate, tek poneki refren sam čula. A provela sam se odlično, jer je društvo bilo odlično.Znaš ono kad se svi vesele a ti ne znaš tu pesmu. Društvo nije loše, nego to.
Hoćeš li kafu ?Volim i ja tebe. Ne pokusavaj da me spustis pitao sam i tamo.
Ako ikoga boli patka za ban to sam valjda ja.
Meni je ovdje najpribližnije onim prvim danima Bixi, kada si mogao pričati sa svima o svemu bez bojazni da će doći do nervnih slomova.Svuda su osim ovde, a ja obratno
Nemoj da me ostavljašOk, odoh ja da negde ništa, ovo je definitivno kad je društvo dobro, ali nije moje i ne znam pesme. Poyyy
neJel @pura moca išao danas na posao da spava?
Pixi djeluje temeljno, pregledaće sve kamere u i oko bazena, i čim vidi prvog bradatog lika sa putovnicom, bićeš identifikovan.Msm necu se najaviti, samo cu te aposteriori obavestiti na Krizi "e videh te danas kad si se skljokala"
5k RSD na 205-387954-11Foto/ video
Identifikovan i eliminisan.Pixi djeluje temeljno, pregledaće sve kamere u i oko bazena, i čim vidi prvog bradatog lika sa putovnicom, bićeš identifikovan.
Ne bih se šalio sa tim.
Nemaju zakonski osnov, odgovorio sam sa puno dobre volje i bez uvreda.Jel @peti ligament popio vitamine na politici?
Tek kada i poslednji Palestinac napusti srce Izraela.Jel @момоа planira da menja ovaj iritantni avatar?
Super izgledaVidite kakvu sam loptu napravila detetu da bude deo torte! Dole ide zeleni šlag, kobajagi trava i ćao.
Pogledajte prilog 1436857
Ne znam tacno na koje misis, meni su prvi dani bili ihahajMeni je ovdje najpribližnije onim prvim danima Bixi, kada si mogao pričati sa svima o svemu bez bojazni da će doći do nervnih slomova.
stavljaće on onu pepito krpu naglavu il kako se već zove ono crnobelo na romboveNemaju zakonski osnov, odgovorio sam sa puno dobre volje i bez uvreda.
Tek kada i poslednji Palestinac napusti srce Izraela.