pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Foto/ videodeep purple - space truckin'... opasno paše za vreme ebačine
malopre provereno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Foto/ videodeep purple - space truckin'... opasno paše za vreme ebačine
malopre provereno
Šta znam, smiraj dana, svi zvukovi koji dolaze sa livade, ne sjedim sam na terasi, i ćebe preko naših noga.Ma gde, jedino mrtav jul je dobar jul
Ili nije se desilo.Foto/ video
Nikad nisam koristila kašičicu nego kašiku za supuE to, to, naviru uspomene...
Tek ako je za spas zivota neMislim, ako je baš za spas života onda ok, ali inače ne.
E baš zbog togaTek ako je za spas zivota ne
Mislim, ako je baš za spas života onda ok, ali inače ne.
U rovu na suprotnim stranamaMogu da vas komotno zamislim u smiraju dana
Ma ne..U rovu na suprotnim stranama
Ima ona prica o sadisti i mazohisti, kao sadista ne uziva u mucenju mazohiste jer ovaj uziva, a sadisti nije uzivanje dok drugi uzivaHvala Vam gospodine spasili ste život našem Momi.
Neka sam, ne kajem se, zaslužio je, ko ga ****.
Si bila na bazencini danas?Ma ne..
Nisam, bio mi brat a glupo mi je da ga isteram. Gledala sam mu preko ramena u sat i kada je otkucalo 4 pitala sam ga hoće li kafuSi bila na bazencini danas?
Ovi tvoji postovi su baš kao filmski kadar.Nisam, bio mi brat a glupo mi je da ga isteram. Gledala sam mu preko ramena u sat i kada je otkucalo 4 pitala sam ga hoće li kafu
Gde ?Joj, tek sad vidim da sam popio uvredu na Politici, odoh![]()
Pa da odgovorim :/
e jbg, a vikendom je i onako prevelika guzvaNisam, bio mi brat a glupo mi je da ga isteram. Gledala sam mu preko ramena u sat i kada je otkucalo 4 pitala sam ga hoće li kafu
Čitav dan sam se raspravljala na Zdravlju , pa ono...u elementu sam. Mogu da pomognemPa da odgovorim :/
Jel neko od ovih mojih pajtasa?Joj, tek sad vidim da sam popio uvredu na Politici, odoh![]()
S kim, oko cega?Čitav dan sam se raspravljala na Zdravlju , pa ono...u elementu sam. Mogu da pomognem