момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.257
Morao sam i na intervjuu da lazem da sam "voljan da napredujem, ambiciozan etc", a zapravo samo zelim da me tutnu u neki kanc bez prozora, ostave me da igram pasijans i isplacuju platu svakog prvog etc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali samo tako se osećam živom, a dobro nisam ni ja neka mentalna mirnoća to se valjda vidiTj imam egzistencijalni nemir u smislu da sam anksiozan u opstem smislu, (ne zbog konkretnih razloga), ali nisam neko ko trazi akciju
Obesila bih se prvom prilikom.Morao sam i na intervjuu da lazem da sam "voljan da napredujem, ambiciozan etc", a zapravo samo zelim da me tutnu u neki kanc bez prozora, ostave me da igram pasijans i isplacuju platu svakog prvog etc
Ipak imamo nesto zajednickoObesila bih se prvom prilikom.
Zašto ljudi misle , mislim na onlajn komunikaciju da kada se nasmeješ to radiš zlurado?Ipak imamo nesto zajednicko
Pa nzm da to misle iskr, mene dopamin najvise radi kad dobijem "haha" reakciju, ide ovim redosledom:Zašto ljudi misle , mislim na onlajn komunikaciju da kada se nasmeješ to radiš zlurado?
1.SrcePa nzm da to misle iskr, mene dopamin najvise radi kad dobijem "haha" reakciju, ide ovim redosledom:
1. "Haha"
2. Srce
3. Lajk
4. Ljutko
5. Tuzic
6. Zeleni
komunikativna, fleksibilna, timski igrač... verujem u podelu uloga kako bi se obezbedila nužna komplementarnostMorao sam i na intervjuu da lazem da sam "voljan da napredujem, ambiciozan etc", a zapravo samo zelim da me tutnu u neki kanc bez prozora, ostave me da igram pasijans i isplacuju platu svakog prvog etc
ja bih na ovo jedino dodala prozorMorao sam i na intervjuu da lazem da sam "voljan da napredujem, ambiciozan etc", a zapravo samo zelim da me tutnu u neki kanc bez prozora, ostave me da igram pasijans i isplacuju platu svakog prvog etc
ja bih se popela na istija bih na ovo jedino dodala prozor
Badri na ovoja bih na ovo jedino dodala prozor
Da, nemoguce je dobiti posao ako se ne prikazes kao napaljena ekstrovertna pastuvcina zeljna volje za mocikomunikativna, fleksibilna, timski igrač... verujem u podelu uloga kako bi se obezbedila nužna komplementarnost
engleski jezik: da... nivo: visok
drugi jezik: ruski... nivo: nizak (primer: сука блять...)
email: bolje.400m2.u.kuli@gmail.com
Ebite se, znate. Eto.Ne može sve da se karikiraDa, nemoguce je dobiti posao ako se ne prikazes kao napaljena ekstrovertna pastuvcina zeljna volje za moci
Zatvoren i sa poluspustenim roletnama, dil?ja bih na ovo jedino dodala prozor
Do broEbite se, znate. Eto.Ne može sve da se karikira
Ne bih te prskala vodom nego gurnula sa iviceDo bro
Al pazi, ti si se skljokala i bez da su te gurnuli hehNe bih te prskala vodom nego gurnula sa ivice
Nisam kilava nimalo.Ne bih te prskala vodom nego gurnula sa ivice
Trenutak slabostiAl pazi, ti si se skljokala i bez da su te gurnuli heh