момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.570
Sto bi me osudjivaliGriz ljudi moraju da batale zbog osude društva, a svi bi ga najradije jeli i dalje.
Samo lijepe uspomene na griz.
*******, nismo svi toliko hrabri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi me osudjivaliGriz ljudi moraju da batale zbog osude društva, a svi bi ga najradije jeli i dalje.
Samo lijepe uspomene na griz.
*******, nismo svi toliko hrabri.
vidiš da gajim taj engleski sentiment naturalTo sam jeo kod kuma u Eng, doduse njihova jafa se drugacije zove, ali ta fora
Poceo sam Amjericku Tragikusletiš mi na mačora
Skidam dok jedemja skidam kožicu pa bolje kad je zaleđen
Ja večeras HormonePoceo sam Amjericku Tragiku
njao klajd grifits i sondra finčliPoceo sam Amjericku Tragiku
Jedes fish&chips?vidiš da gajim taj engleski sentiment natural
Eto, mislio sam da si hrabar, kad ono samo nesvjestan bola društvenog izopštavanja.Sto bi me osudjivali
Nemoj spojlujesnjao klajd grifits i sondra finčli
prva četvrtina smor ko ivo to jest mnogo gorePoceo sam Amjericku Tragiku
da, daJedes fish&chips?
I ja obožavam Dablinvidiš da gajim taj engleski sentiment natural
I ja obožavam Dablin

Ja zivim u bablu, ne znam sta se desava izvan zidinaEto, mislio sam da si hrabar, kad ono samo nesvjestan bola društvenog izopštavanja.
ok. nadam se da si našo neko izdanje od pre pola veka jer je radnja u neko davno vreme pa i prevod treba da bude starinskiNemoj spojlujes
Da, cekam da dodje da ubojstva, a sad se tek zacopo u ovu. U filmu sam navijao da je gurne u jezero, ne znam da l cu i ovde.prva četvrtina smor ko ivo to jest mnogo gore
Može. Stavi crveni luk i biber i so i limunovog soka ili sirćeta. I peršuna.Dal da oljustim sad krompir i napravim krompir salatu ujutru?
Prosveta, 1955. Urednicki odbor: Ivo Andric. Jel dovoljno?ok. nadam se da si našo neko izdanje od pre pola veka jer je radnja u neko davno vreme pa i prevod treba da bude starinski
smoriće se krompir do sutra ako sad začiniMože. Stavi crveni luk i biber i so i limunovog soka ili sirćeta. I peršuna.
kapa dole. salut.Prosveta, 1955. Urednicki odbor: Ivo Andric. Jel dovoljno?
mislila sam na sutrasmoriće se krompir do sutra ako sad začini
mislila sam na sutra