pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.342
Više mi se sviđa Lenon od Džegera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Got my mind set on you ili ranije ?harisona najvolim
Sve je jasno. Daj koordinate. Nemoj da bežiš.važi , znaci pijemo kafu zajedno
Pa sad pun inboksMnogi su se tako zezali

Jos je moderator, ne moze da zakljuca sanduce.Pa sad pun inboks
Ali dala si zakletvu.
Zato je postala moderator, da ima izgovor.Jos je moderator, ne moze da zakljuca sanduce.
Šta je inboks i gde ste to pazarili?Pa sad pun inboks
odpo četkaGot my mind set on you ili ranije ?
Nisi vitalno ugrožen.Ali dala si zakletvu.
Idite napišite nešto na Zdravlju...Zato je postala moderator, da ima izgovor.
Od moderacije fali jos samo ti da me cekas iza coska, svi ostali me drze na nisanu.Idite napišite nešto na Zdravlju...
Kad sam bila mala više sam Stonse sad ono..odrasla sam pa kao nešto percipiram drugačije. Đavo će znatiodpo četka
Ja te jedina nisam banovala, zapravo ja sam banovala ukupno 2 korisnikaOd moderacije fali jos samo ti da me cekas iza coska, svi ostali me drze na nisanu.

I ja tako. Ali kad je dočekao da ga i ja jednom sa C1, a svi znaju koliko sam teška na kažnjavanje, mislim, šta reći...Ja te jedina nisam banovala, zapravo ja sam banovala ukupno 2 korisnika![]()

Sad cu da pisem na zdravlju protiv vakcina i pozitivno o antibioticima na svoju ruku.Ja te jedina nisam banovala, zapravo ja sam banovala ukupno 2 korisnika![]()
Slobodno. Neću te banovati.Sad cu da pisem na zdravlju protiv vakcina i pozitivno o antibioticima na svoju ruku.
Pa ko ce to da vidi?Slobodno. Neću te banovati.
Imam savet za tebe, kad pišeš nešto žešće stavi u spojler. Nekako spojler je spojler ko još banuje zbog spojlera. Ja bih to uvela ko pravilo.
Slobodno. Neću te banovati.
Imam savet za tebe, kad pišeš nešto žešće stavi u spojler. Nekako spojler je spojler ko još banuje zbog spojlera. Ja bih to uvela ko pravilo.

Pa vidi ko hoće. Radoznali su. Možda mod nećePa ko ce to da vidi?![]()