- Poruka
- 7.955
A sad ozbiljno, grebe me grlo, koji antibiotik da kupim?Pa vidi ko hoće. Radoznali su. Možda mod neće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad ozbiljno, grebe me grlo, koji antibiotik da kupim?Pa vidi ko hoće. Radoznali su. Možda mod neće
Nemoj nijedan. Uzmi pij mlake čajeve i kupi nešto za sisanje ali recimo zdravije, propolis oriblete ili pantenol nadam se da nisi alergičan. I nadam se da si ozbiljan.A sad ozbiljno, grebe me grlo, koji antibiotik da kupim?
Jel želim da ga znam Moco? Haragei mi govori suprotnopiki jel znaš vic o japanskoj babi

ne želišJel želim da ga znam Moco? Haragei mi govori suprotno![]()
Tu nevaljale moderatore prikupljajuŠta je inboks i gde ste to pazarili?
To. I sve što ti ponudi uzimaj napravi joj pazar od 3000 . Kupi i probiotik.jedan hladan gazirani sok pa cu da odem do apoteke.
4 puta za 5-6 minuta.Otišla sam na bazen pet minuta pre zatvaranja. 5,6 minuta.
Gleda me ona žena, ne gledaj me, mislim se jesam nenormalna ." Mislim da nemate vremena"..Da , ali nisi se ti presvlačila u hitnoj , rekoh u sebi. Sklonila sam neko dete sa merdevina za silazak U - u smislu skloni se mališa nema se vremena. Uspela sam 4x.
Ali njen pogled. Kao da sam nešto POSEBNO , što bi Mugatu reko..lako retardirana.4 puta za 5-6 minuta.
Svaka čast.

Držite me. Jer ako ga ja uhvatim..Aaaaa plivaaalaaaa si
Ovo mora da je iz emisije Naša Srbija
Tako se valjda zoveOvo mora da je iz emisije Naša Srbija
Šta prikupljaju, da znam da ne idem ako me zovu? U glavi mi veštica iz Ivice i Marice, biće da sam gladna.Tu nevaljale moderatore prikupljaju