pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.342
Opet smo na sukobljenim stranama. Samo što ja nisam militantna. Ja sam pošteni pacifista diplomata u perspektivi. Ako puknem ko specijalista

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet smo na sukobljenim stranama. Samo što ja nisam militantna. Ja sam pošteni pacifista diplomata u perspektivi. Ako puknem ko specijalista

Nije ni meni lako, s moje strane su americki republikanci, aeterenum i miroljub petrovic pa ti vidiOpet smo na sukobljenim stranama. Samo što ja nisam militantna. Ja sam pošteni pacifista diplomata u perspektivi. Ako puknem ko specijalista![]()
ja imam svuda to plafonsko svetlo, pardon, svijetlo, ali sve palim po ćoškovima lampeLoše mi je svetlo moram da poskidam ove postmoderne lustere jer za q nisu potrebno mi je jako svetlo.
@Mugatu jedan me gledo u restoranu i moram odma da kažem da nije bilo nikog iza. Da te preduhitrim
Računa li se?
Ovo moje sve nekako nesigurno. Ukočio mu se vrat naprimer ili sam bila musava.
Ma za učenje. Hoću 200 vati. Da mogu i piliće da čuvam ako hoću. Jesam učila.Upalilo je.ja imam svuda to plafonsko svetlo, pardon, svijetlo, ali sve palim po ćoškovima lampe
nekako sam srednje mračan tip ličnosti
Jel znaš ti priču kako sam" pokupila " tipa na bazenu pre par godina?
Dobićete u ppPocecu i ja kao ovaj goreJel znaš ti priču kako sam" pokupila " tipa na bazenu pre par godina?Dobićete u pp
Mislim da se sprda, strasno ako ne.Imaš li nekih problema sa slušnim aparatom?
totikažemLaze kao pas.
e momi ona sodža mi briše postove aj vidi o čemu se radi ti si beše s njom okej?Nije ni meni lako, s moje strane su americki republikanci, aeterenum i miroljub petrovic pa ti vidi
Ajde ne zezaj, domaca muzika nam je vrh. Ako oces tako da gledas, cijeli zivoti su gadost, pocevsci od stanja u drzavama na Balkanu, ljudi koji nas vode, prosjecnog iq, ljudi sta rade...muzika je samo odraz nekog stanja u drustvu i trenutka zivljenja na ovom svijetu.a gadosti, majko moja mila
Oces da me pregledas?Imaš li nekih problema sa slušnim aparatom?
Kako ne, ko meso i nokat smoe momi ona sodža mi briše postove aj vidi o čemu se radi ti si beše s njom okej?
pazi da se ne povredis , još uvek ovde tražiš deckaAko puknem ko specijalista![]()
NećuOces da me pregledas?
Ti isto tražiš dečka ? Ko prvi nađe , časti ..može ?pazi da se ne povredis , još uvek ovde tražiš decka
Zezam se Mocopiki štaćeti dečko
važi , znaci pijemo kafu zajednoTi isto tražiš dečka ? Ko prvi nađe , časti ..može ?