eveline
Elita
- Poruka
- 23.015
ova s cvećem mi je drugarica, s njom pijem kafu u krevetu ujutru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja pet kapi u pola rakijske čašice s vodom svako jutro@pura moca @eveline
Kako ste koristili? U uputstvu piše kao u čaju sa medom pre meditacije, jedna kap. Ali ja slabo meditiram, ili radim ili spavam.
Pogledajte prilog 1425028
još uvek je slušampesma je đokica
ajrol i to žešćijoš uvek je slušam
na mom si ti najčešćiajrol i to žešći
Izvini što nisam ranije videla, u velikoj sam gužvi. Pa evo: ja u malo vode (oko pola do cele rakijske čašice) sipam 5-6 kapi i pijem svakog dana na prazan stomak. Može i tokom dana, nema veze da li si zaboravila ujutru. Piše kap-do dve, ali ja sam poslušala savet Mocine ćerke koja pije čak 10. Eto.
P.S. Ne meditiram!)))))))
Dobro. A koliko dugo sme da se pije?ja pet kapi u pola rakijske čašice s vodom svako jutro
bemliga ja mislim da pijem već čevrti mesecDobro. A koliko dugo sme da se pije?
Ja sam dve kapi u pola šolje čaja. Sutra ću tako u vodu ili sok.
E to mi treba za spavanje, da spavam osam sati za četiri sata, recimo.bemliga ja mislim da pijem već čevrti mesec
u početku sam primetio da mi je nestala nervoza u stomaku od nekih tadašnjih rutina koje su mi jele mozak skoro svaki dan
i budim se bolje naspavan ma koliko sati spavao
gledaj ti da ipak spavaš 8E to mi treba za spavanje, da spavam osam sati za četiri sata, recimo.
Gledam ali od gledanja nema selameta.gledaj ti da ipak spavaš 8
onda ne gledaj nego postupajGledam ali od gledanja nema selameta.
Ne mogu, nemam ti kad, moram pod tuš i da stavim veš na sušenje.onda ne gledaj nego postupaj

jel oni tvoji pokući nemaju ruke il štaNe mogu, nemam ti kad, moram pod tuš i da stavim veš na sušenje.![]()
večnoA koliko dugo sme da se pije?
i ja pijem mesecima, uglavu sam bolja, budim se ko na starter (nema plakanja kad zazvoni sat, a glavna nuspojava je da nema celulita)E to mi treba za spavanje, da spavam osam sati za četiri sata, recimo.
upadne ti ____nema celulita
upadne ti ____

Il šta.jel oni tvoji pokući nemaju ruke il šta

Ja u poslednje vreme ustanem ranije, pa još malo dremnem na fotelji. Ali koliko god da spavam, osećam se ko da sam samo trepnula i gotovo. Videću, ali iskreno se nadam da će mi od ovoga biti bolje.i ja pijem mesecima, uglavu sam bolja, budim se ko na starter (nema plakanja kad zazvoni sat, a glavna nuspojava je da nema celulita)
doduše, ja i nisam imala toga mnogo, al bio je period... sad ga def.nema
ništa sorićIl šta.![]()