Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam zasto ne bi uzeo jednu tableticu mdme, ne da se ubijes vec da ti bude dobro.

In Australia, MDMA was rescheduled on 1 July 2023 as a schedule 8 substance (available on prescription) when used in the treatment of PTSD, while remaining a schedule 9 substance (prohibited) for all other uses. For the treatment of PTSD, MDMA can only be prescribed by psychiatrists with specific training and authorisation.

The Australian Capital Territory has passed legislation to decriminalise the possession of small amounts of MDMA, due to take effect in October 2023.[188]

odes na history i procitas:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/MDMA
Pa da, on da se drogira a ti da jedeš povrće bez konzervansa, bravisimo

IMG_20230922_184438.jpg

idem nekad pred more u solarijum da malo pripremim kožu, da na suncu ne izgorim
iz nekog uređaja bije nešto slično ovome iznad
ja im to isključim, obavezno, ne mogu mi ništa :lol:
Ja se ne sunčam ni na moru , samo u moru što uhvati to je to. Odem sa rancem postavim u pesak , skidam se i upadam u more. Kad završim kažem doviđenja plaži pa dođem opet popodne na isto.U vodi budem satima. Ove godine sam pocrnela dosta iako sam svetla prilično , ali to je zbog bazena i mora.

Ja se ne sunčam ni na moru , samo u moru što uhvati to je to. Odem sa rancem postavim u pesak , skidam se i upadam u more. Kad završim kažem doviđenja plaži pa dođem opet popodne na isto.U vodi budem satima. Ove godine sam pocrnela dosta iako sam svetla prilično , ali to je zbog bazena i mora.
Ni ja se ne sunčam, teško podnosim sunce. Nekad malo izbacim noge, kad je sunce slabo. Ali izgorim u vodi, u hodu do plaže i nazad. Veruj mi, sve sam probala, ovo jedino radi. U solarijumu se sunčam po 5 minuta par dana pred more, ne dobijem ni boju tamo. Čitala sam o tome kako radi melanin, probala, i istina je.

Ni ja se ne sunčam, teško podnosim sunce. Nekad malo izbacim noge, kad je sunce slabo. Ali izgorim u vodi, u hodu do plaže i nazad. Veruj mi, sve sam probala, ovo jedino radi. U solarijumu se sunčam po 5 minuta par dana pred more, ne dobijem ni boju tamo. Čitala sam o tome kako radi melanin, probala, i istina je.
mene verovatno spasava što mi tata ima tamniji ten, a ja iako ga nemam povukla sam neku genetiku ka tome da ne gorim. Mažem se uljem za sunčanje obavezno a bežim i ja od najjačeg sunca.

mene verovatno spasava što mi tata ima tamniji ten, a ja iako ga nemam povukla sam neku genetiku ka tome da ne gorim. Mažem se uljem za sunčanje obavezno a bežim i ja od najjačeg sunca.
vukljam suncobran sa sobom, mažem se, jako malo boje dobijem, jer mi je projekat kako da ne izgorim i ne ošamutim se
a sviđa mi se kad malo pocrnim, jbg, šteta što ne može više

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back