- Poruka
- 85.845
idem da sinem 2 3 piva
velihi poz
velihi poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nosim. Ništa , samo kupaći i obavezno japanke ili papuče. Tuširam se tamo, kupam se opet kući. Idem kolima ali kad je hladno moram i tamo da osušim kosu.Obuci lako za skidanje. Radujem se ako odeš.Pliki, jel nosiš kapu za plivanje na bazenu? Nisam išla sto miliona godina, ne znam pravila
da, motam po glavi tu mogućnost da idem ponekad makar, da uvedem novi sadržaj u životNe nosim. Ništa , samo kupaći i obavezno japanke ili papuče. Tuširam se tamo, kupam se opet kući. Idem kolima ali kad je hladno moram i tamo da osušim kosu.Obuci lako za skidanje. Radujem se ako odeš.
Zbog posla je teško uklopiti, znam, ali vikend ti je tu uvek.da, motam po glavi tu mogućnost da idem ponekad makar, da uvedem novi sadržaj u život
nego, ovde bazen izgleda da radi od 12 do 18, što je smor
e pa nije mi vikend uvek tuZbog posla je teško uklopiti, znam, ali vikend ti je tu uvek.
Posle posla onda ako radiš prepodne.e pa nije mi vikend uvek tu
Da, tada mogu. Do 3Posle posla onda ako radiš prepodne.
Do koliko radiš ?
Ručaj na poslu oko 1 i to ti je najlepše opuštanje od posla.Da, tada mogu. Do 3
Da li ti je neko od lekara ograničio fizičke aktivnosti ?Da, zanimljivo je ovo sa heroinom, ali nikad nisam pomisljao na tu opciju, valjda zato sto se ne drogiram pa mi nije u dometu (Fedja Stukan je pricao je umirao nekoliko puta od predoziranja, pa se kao budio, ne znam koliko je istina). Cuo sam da, uprkos intuitivnom zakljucku, ni utapanje u hladnoj vodi nije tako lose, navodno utrnu ti misici i nista ne osetis.
Jukio je inspirativan, ali on se ubio iz idealnih razloga, ja sam nihilist, a i harakiri i slicne metode su bolne.
Nisam dosao u fazu da zelim da stvarno to sprovedem, ali mi se ta misao mota po glavi from time to time. Vise sam sabdepresivan, ne primeti se to toliko, a dovelo me je.. pa sta znam, pre svega virusne infekcije koje su rezultirale trajnim zdravstvenim posledicama, hronicnim umorom, a sto je uticala da vremenom tonem u depru i psihicki haos.
Šaljem ti srce.Ovo i mene zanima. Doduše ako racionalno promislimo - postoje dva načina. Prvi je ubiti se pištoljem, ili drugim vatrenim oružjem - to je trenutak i skoro ništa ne osetiš. Drugi je predozirati se heroinom, em je prijatan osećaj em samo zaspiš i nema više.
Svi drugi putevi vode u patnju. Ako skočiš sa solitera, em ćeš da se spucaš o beton, em ćeš da crkneš tokom letenja na dole.
Konopac - gušiš se, rezanje vena - em krv lipti, em umireš dugo, sporo, kao stoički brat Seneka... ali sve je to stvar snage volje, tako je Jukio Mišima presudio sebi, čovek se uvežba da trpi bol.
Ja sam već dugo suicidan, ali se trudim da bar druge odgovorim od toga. Ako se ne šališ, šta te je dovelo do ovakvog raspoloženja? Pozdrav
Ne znam zasto ne bi uzeo jednu tableticu mdme, ne da se ubijes vec da ti bude dobro.Vise sam sabdepresivan, ne primeti se to toliko, a dovelo me je.. pa sta znam, pre svega virusne infekcije koje su rezultirale trajnim zdravstvenim posledicama, hronicnim umorom, a sto je uticala da vremenom tonem u depru i psihicki haos.
odveso sam sretjnu dobitnicu na poso i vratijo sam se i sad ne mogu da cpavam a cpava miseNe znam zasto ne bi uzeo jednu tableticu mdme, ne da se ubijes vec da ti bude dobro.
In Australia, MDMA was rescheduled on 1 July 2023 as a schedule 8 substance (available on prescription) when used in the treatment of PTSD, while remaining a schedule 9 substance (prohibited) for all other uses. For the treatment of PTSD, MDMA can only be prescribed by psychiatrists with specific training and authorisation.
The Australian Capital Territory has passed legislation to decriminalise the possession of small amounts of MDMA, due to take effect in October 2023.[188]
odes na history i procitas:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/MDMA
i sta ti ustajes tako rano koi moiNe znam zasto ne bi uzeo jednu tableticu mdme, ne da se ubijes vec da ti bude dobro.
In Australia, MDMA was rescheduled on 1 July 2023 as a schedule 8 substance (available on prescription) when used in the treatment of PTSD, while remaining a schedule 9 substance (prohibited) for all other uses. For the treatment of PTSD, MDMA can only be prescribed by psychiatrists with specific training and authorisation.
The Australian Capital Territory has passed legislation to decriminalise the possession of small amounts of MDMA, due to take effect in October 2023.[188]
odes na history i procitas:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/MDMA
koia ie ta budawla da je i ja tjeram ako je stОтерао сам неку будалетину у три лепе, ала ми је пријало баш. Идем на паузу од форума на најмање три дана. Вредело је трипут, вала.
Nemoj samo da pocnes da preterujes s tim pauzama, poput Mugatua. Treba biti umeren u svemu.Отерао сам неку будалетину у три лепе, ала ми је пријало баш. Идем на паузу од форума на најмање три дана. Вредело је трипут, вала.
Ма какви, он то опуштено ко добар дан, а ја се суздржавам у 99% случајева па то буде у просеку једном до двапут месечно, ал кад одлучим да се не суздржавам више не бирам речи, и матер и све редом по списку, баш пустим машти на вољу и провеселим се. Њега банују због препредених боцкања, а мене јер на таква препредена боцкања ,,анлишујем" своју унутрашњу простачку звер на онога ко ми их упућује.Nemoj samo da pocnes da preterujes s tim pauzama, poput Mugatua. Treba biti umeren u svemu.
asi opasan ko opasac iepoteМа какви, он то опуштено ко добар дан, а ја се суздржавам у 99% случајева па то буде у просеку једном до двапут месечно, ал кад одлучим да се не суздржавам више не бирам речи, и матер и све редом по списку, баш пустим машти на вољу и провеселим се. Њега банују због препредених боцкања, а мене јер на таква препредена боцкања ,,анлишујем" своју унутрашњу простачку звер на онога ко ми их упућује.![]()
Pa bista striktno, kaze "radi po svom nahodjenju" uz napomenu da se ne preforsiram, jer je situacija kod svakog CFS-ovca drugacija valjda. Ne treba meni ogranicenje fiz. aktivnosti kad i sam osetim da crkavam nakon 5 stepenika.Da li ti je neko od lekara ograničio fizičke aktivnosti ?
Otišao si Perice, ostala je tugaМа какви, он то опуштено ко добар дан, а ја се суздржавам у 99% случајева па то буде у просеку једном до двапут месечно, ал кад одлучим да се не суздржавам више не бирам речи, и матер и све редом по списку, баш пустим машти на вољу и провеселим се. Њега банују због препредених боцкања, а мене јер на таква препредена боцкања ,,анлишујем" своју унутрашњу простачку звер на онога ко ми их упућује.![]()