pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.198
Ove godine je odobrena nova vakcina protiv malarije , a i postoje lekovi- leči se za par dana.I jedna malarija za poneti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove godine je odobrena nova vakcina protiv malarije , a i postoje lekovi- leči se za par dana.I jedna malarija za poneti
Vidim da je ljudi dosta piju , meni se ne sviđa.Vole i obicnu kafu iz Lidla.
Kafa je generalno najjeftinija u Lidlu od svih prodavnica.
Recimo lidlova 3 u 1 je 150-160 din, a u drugim radnjama je 300, pa na akciji bude 250.
Ko pije 3 kafe dnevno ustedi 1500 din mesecno ako kupuje u Lidlu.
Imaš 2 vrste, ona široka je Grand kafa, qurcu ne valja, one uže su Nescafe, može da prođe, za nuždu.Vidim da je ljudi dosta piju , meni se ne sviđa.
Volim dobru tursku kafu i platila bih je i skupo ali u mas prodaji je nema. Probala sam i po pržionicama - ne valja. Ne znam možda u Bg postoji neka posebna radnja- ne znam.

Moje prijateljice odavno piju kakao.Људи, пређите на чај.
Ta grčka kafa je grozna čista vodurina. Grčka kafa je pandam našoj sikterušiImaš 2 vrste, ona široka je Grand kafa, qurcu ne valja, one uže su Nescafe, može da prođe, za nuždu.
Ali u pravu si, crna kafa (nemoj turska) je mnogo bolja.
P.S.
Probaj u Grčkoj da naručiš tursku kafu.![]()

E, pa nije svuda.Ta grčka kafa je grozna čista vodurina. Grčka kafa je pandam našoj sikteruši![]()
E jbgOve godine je odobrena nova vakcina protiv malarije , a i postoje lekovi- leči se za par dana.
u to sipali male roboteOve godine je odobrena nova vakcina protiv malarije , a i postoje lekovi- leči se za par dana.
I onda ti dodje Kjær prajvat dzetom (onim sto moze da sleti na vodu, kao u Fantomu) da igrate sa'...ali na Ostrvu nikad neće biti dosadno. Organizujem redovno šah turnir a i postoji pista , specijalno napravljena za moi, gde neki dobar pilot dođe da se trkamo. Ja u nekoj formuli , on u avionu i pozovemo onog tipa iz Top Gear-a da napravi emisiju ali bez kamere. Neka se snađe.
Momo.. idemo na malariju. Koksaki je pase. Akcenat je na E
I ja. Evo mog recepta- pomešam pola-pola u tegli sada vrlo solidnu C kafu koja je svuda najjeftinija i espresso iz DM-a u zrnu koju sameljem (a ima i mlevena)Volim dobru tursku kafu i platila bih je i skupo
Nastradace gume random crnih kola.Hahahaha. Ubiće me.
Hajde da mu mašemo Evelin![]()
2.2 sve četiri. Sve znam. Ko velika.Nastradace gume random crnih kola.
Pa ne pumpaju se sve cetiri na isti pritisak, ccccc.2.2 sve četiri. Sve znam. Ko velika.
Kako?Pa ne pumpaju se sve cetiri na isti pritisak, ccccc.
živ je!Nastradace gume random crnih kola.
nego?Pa ne pumpaju se sve cetiri na isti pritisak, ccccc.
To su bila vremena, svako vece temparatura 40, preko dana sve regularno.Momo.. idemo na malariju. Koksaki je pase. Akcenat je na E
Zadnje manje, obicno 2 bara. Pise nwgde na kolima, obicno kod sarki vozacevih vrata ili tamo gde je kvaka,na vratima ili stubu.
Posekla me kosacica trave, ali ovaj korov se vraca!živ je!