pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.318
Kako sam mogla da pauziram kad je leto i kad me mami. A mami me uvek. I ja kažem hajde polako ću da plivam samo da se pustim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto bih ga unakazio?
Tesla je veliki naucnik, ali nije neki svetac koji se molio Bogu i ziveo na hlebu i soli.
Pa odredjen period jeste, poznavao je dosta biznismena i kretao se po gala eventima. Dok je imao novca.
Ali to nije poenta; on nije bio obican rab niti je imao isti nacin zivota kao obican rab.
Imao je Tesla još ispada. Pitanje koliki je svetac bio. I to prevarantskih prestupa.Zbog ulaganja u svoje projekte. Novac koji je dobijao za pronalaske je trošio na šta?
Nove pronalaske.

Kada te neko čita kako pričaš o godinama, pomislio bi da si penzioner, a ono još ni 4 bankeDobro je, pošto nemam ni toliko.![]()

Ma imam tačno toliko, nego mi smešno ovo sa i po.Kada te neko čita kako pričaš o godinama, pomislio bi da si penzioner, a ono još ni 4 banke![]()

jel si se vatalaMislim da sam odrasla.
Nisam. Videla sam Kineza koji je viši od mene.jel si se vatala
Ja sam 2018. video jednog lepog kineza, pre i posle toga nistaNisam. Videla sam Kineza koji je viši od mene.
Ozbijno.
Super izgleda.
Nesto kao Dzeg sadaOd momenta kad dobijem Oskara za medicinu sve će se znati.
Oblačim belo odelo beskprekorno , dam tri plate za njega, vežem kosu , minđuše od akvamarina , dekolte i dole bosa.Na usne ili crven ruž ili ne. Promenila sam se. Na bini od uzbuđenja skinem sako , sevaju blicevi dobijam dodatni publicitet i ozbiljnu kintu.
Kupujem egzotično ostrvo i naravno ostanem u kontaktu sa Krstaricom.![]()
Mondenska mesta , pa ne znam nisam za to.Ona letuje u najskupljim hotelima u Monte Karlu, ali to nije nista ako nas ne obavesti da je tamo
I jedna malarija za ponetiMondenska mesta , pa ne znam nisam za to.
Ostrvo , ostrvo... da se pliva. I neka baraka od 300 kvadrata , ok može i 150 . 50. Dovoljno.