Forumski buvljak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vole i obicnu kafu iz Lidla.
Kafa je generalno najjeftinija u Lidlu od svih prodavnica.
Recimo lidlova 3 u 1 je 150-160 din, a u drugim radnjama je 300, pa na akciji bude 250.
Ko pije 3 kafe dnevno ustedi 1500 din mesecno ako kupuje u Lidlu.
Vidim da je ljudi dosta piju , meni se ne sviđa.
Volim dobru tursku kafu i platila bih je i skupo ali u mas prodaji je nema. Probala sam i po pržionicama - ne valja. Ne znam možda u Bg postoji neka posebna radnja- ne znam.

...ali na Ostrvu nikad neće biti dosadno. Organizujem redovno šah turnir a i postoji pista , specijalno napravljena za moi, gde neki dobar pilot dođe da se trkamo. Ja u nekoj formuli , on u avionu i pozovemo onog tipa iz Top Gear-a da napravi emisiju ali bez kamere. Neka se snađe.

Svi prodaju 100% robustu koja je odvratna gorka, kisela. Jeftina čamotinja koju melju i pakuju u raznorazne kesice. Nebi me čudilo da melju i granje, žbunje.

Ako ćeš malo bolju kafu nabavi mlin i kupuj lavacu imaš na pijaci kilo u zrnu 1400+ dinara kilo. Ja imam espreso aparat koji melje kafu pa sam u toj materiji već 10 godina.

Od tih turskih jedino c kafu priznajem.

Vidim da je ljudi dosta piju , meni se ne sviđa.
Volim dobru tursku kafu i platila bih je i skupo ali u mas prodaji je nema. Probala sam i po pržionicama - ne valja. Ne znam možda u Bg postoji neka posebna radnja- ne znam.
Imaš 2 vrste, ona široka je Grand kafa, qurcu ne valja, one uže su Nescafe, može da prođe, za nuždu.
Ali u pravu si, crna kafa (nemoj turska) je mnogo bolja.

P.S.
Probaj u Grčkoj da naručiš tursku kafu. :whistling:

...ali na Ostrvu nikad neće biti dosadno. Organizujem redovno šah turnir a i postoji pista , specijalno napravljena za moi, gde neki dobar pilot dođe da se trkamo. Ja u nekoj formuli , on u avionu i pozovemo onog tipa iz Top Gear-a da napravi emisiju ali bez kamere. Neka se snađe.
I onda ti dodje Kjær prajvat dzetom (onim sto moze da sleti na vodu, kao u Fantomu) da igrate sa'

Volim dobru tursku kafu i platila bih je i skupo
I ja. Evo mog recepta- pomešam pola-pola u tegli sada vrlo solidnu C kafu koja je svuda najjeftinija i espresso iz DM-a u zrnu koju sameljem (a ima i mlevena)
Drugi predlog- idi u BG u neku Cafe & Factory radnju i kupi neku po svom ukusu, imaju razne mikseve kafa iz celog sveta. Možeš i da popiješ tamo neke, pa da vidiš šta ti odgovara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back