pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.368
Nije. Rambo je super.Pa sto ti ga je zao, vidis da je ljakse
Objasniću ti sačekaj 15 min
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije. Rambo je super.Pa sto ti ga je zao, vidis da je ljakse
Mozda je i super, ali je i ljakseNije. Rambo je super.
Objasniću ti sačekaj 15 min
Nije.Mozda je i super, ali je i ljakse
Tvoje da, ali Momina prognoza SNS dešavanja je itekako politika. Ko da ne zna zašto je Bixi ukinut.Red al ovo moje je šoubiz nije politika.
Znaci ok je sto ćapa za dupe
Dobro, i DS je imao svojih gresaka etcTvoje da, ali Momina prognoza SNS dešavanja je itekako politika. Ko da ne zna zašto je Bixi ukinut.
A šta je uzrok tome ? Možda to što je želeo neki humanitarni rad bez kamera i biva nasamaren. Ok nije to opravdanje ali ona mirno odradi tv prenos posle. Napraviš nuklerni rat.Znaci ok je sto ćapa za dupe
A sto je morao da je ustine, mogao je da je otera u pm i to je to. Msm, uopste ne mogu da zamislim situaciju u kojoj neko nekog ustine za dupe jer ga je iznervirao. Imao sam doduse poznanika koji se grizao kad ga iznerviras, al to je drugo.A šta je uzrok tome ? Možda to što je želeo neki humanitarni rad bez kamera i biva nasamaren. Ok nije to opravdanje ali ona mirno odradi tv prenos posle. Napraviš nuklerni rat.
Jesu se poznavali oni ?A sto je morao da je ustine, mogao je da je otera u pm i to je to. Msm, uopste ne mogu da zamislim situaciju u kojoj neko nekog ustine za dupe jer ga je iznervirao. Imao sam doduse poznanika koji se grizao kad ga iznerviras, al to je drugo.
Ne znam, mislim da ne?Jesu se poznavali oni ?
Pa nije trebao to da uradi , ali neće mi ga jedna takva situacija ocrniti. Nekako to sa njene strane nije iskreno.Ne znam, mislim da ne?
Nebitna je ona sad, ali zamisli ti i ja pricamo i ti mi 'zvocas' i ja se iznerviram i uhvatim te za dupe. Msm to nema ni u najnadrealnijem Junetovom vlaznom snu.Pa nije trebao to da uradi , ali neće mi ga jedna takva situacija ocrniti. Nekako to sa njene strane nije iskreno.
Našla bih ti dobrog sa hirurgije da ti je ušiju.Ruku. Ne briniNebitna je ona sad, ali zamisli ti i ja pricamo i ti mi 'zvocas' i ja se iznerviram i uhvatim te za dupe. Msm to nema ni u najnadrealnijem Junetovom vlaznom snu.
Mozes i ti, nakon sto je rasporis, to je bi bila super scenaNašla bih ti dobrog sa hirurgije da ti je ušiju.Ruku. Ne brini
Momo nemam kablovsku ovde. Koji je rezultat Đoković Medvedev ?
Mašiš poentu, rekla bih namerno. Ne pratim politiku, pa ne bih znala.Dobro, i DS je imao svojih gresaka etc
Mira Karanović?!?!?!Sad ce on u SNS da se uclani, kao i svaki dziber kad napravi neko sranje (Mira Karanovic, Karleusa, Lecic)
Pa nije Sergej politička tema već životna.Od toliko političkih tema, vi ovde nađete da pišete o politici. Ko da nije dovoljno što je tema na aparatima jer nema ko da je pokreće....
Pa slizala se nesto od kad je prebila onu babuMira Karanović?!?!?!
Znam ja, pratim, imali su gresaka, ali SNS je neuporedivo vece zloMašiš poentu, rekla bih namerno. Ne pratim politiku, pa ne bih znala.