- Poruka
- 9.626
Не расправљај се с њим, набоди гааа...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako sam ja glup ti si jedna od najglupljih osoba na svijetu i to ne mozda nego sigurno jer si tooooliko mnoooogo manje mozdano razvijenija od meeeneee.

mislim da nije, ali mislim da mnoge kopirnice to ipak rade, čak većinaJeri zakonski dozvoljeno da odnesem kljigu u pdf formatu da mi odstampaju
MIslim da u kevinoj firmi i dalje postoji stampac pa cu da je iscimam jednog danamislim da nije, ali mislim da mnoge kopirnice to ipak rade, čak većina
Наравно да није и наравно да никог заболе туки и да ће ти свакако радо изаћи у сусрет.Jeri zakonski dozvoljeno da odnesem kljigu u pdf formatu da mi odstampaju
Odakle znas?pa nije da nije baš nikad, držimo se čiljenica
drzala sam mu svećuOdakle znas?
Prednosti burazersko-kumovskog uredjenja u SrbistanuНаравно да није и наравно да никог заболе туки и да ће ти свакако радо изаћи у сусрет.![]()
Idi ti igraj malo. Ustvari ne možeš, ne znaš.Pikax ajde idi igraj sah.
Знаш ме, знам те, завршићемо нешто.Prednosti burazersko-kumovskog uredjenja u Srbistanu
To na zapadu ne rade, nikako.Prednosti burazersko-kumovskog uredjenja u Srbistanu
Savladaš - ne pojedeš ili pojedeš ? U prvom slučaju pošalji je meni da pričuvam omot.
Meni ostavi lesnike
E, stvarno ih ima preterano, ostaviću ti pola, no problemMeni ostavi lesnike![]()
Tako se počinje. Danas kopiraš pdf, sutra si u Pink Panteru.Jeri zakonski dozvoljeno da odnesem kljigu u pdf formatu da mi odstampaju
Koji je dan danas?Odoh da spavam, imam posla za vikend.
Ja sam fokusiran na vikend.Koji je dan danas?
Pojedem. Došla do mene čak iz Italije, ko sam ja da to sve ignorišem, he?Savladaš - ne pojedeš ili pojedeš ? U prvom slučaju pošalji je meni da pričuvam omot.
Volim slatkiše strašno, al atvarno bi mogli malo da olade sa šećerom u njima ali jbga nije isplativo.Pojedem. Došla do mene čak iz Italije, ko sam ja da to sve ignorišem, he?
Kad reče omot, ima starinsko pakovanje-papir i aluminijumsku foliju. Rade nam i na fetišima, zlotvori.

jesamse ja na boga kameljem gađala, pa nemam opciju spavalja do vikendaOdoh da spavam, imam posla za vikend.