forumasice i forumasi...

koja zivotinja?

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
guineapig1759711rf3.jpg
:mrgreen:

ja cu, znaci, da guslam jos jedno 12 godina dok ne dobijem svog forumasa... a jel vazi i obrnuto? ako neko nece forumasa da dobije forumasicu? sto, sta bi joj falilo? dvoriste u centru mahale... kladionica ispred... cevapdzinica ispred... renomirani kafic sa uzivo muzikom... sve pratece masine i alati... ako mora forumas, da prekinem na vreme... ko ce jos jedna gladna usta da izdrzi na ovu krizu?

ali pazi pale, da ne budu male... vidim ja da nisam jedini ovde koji prati tu nasu tradicionalno-popularnu muziku... prave vrednosti su, ipak, prave vrednosti... ljudi... danas je bericetan dan... idem u kladionicu obavezno... pa ja nisam u jednom danu napisao ovoliko poruka, ne pamtim... nek' sam proklet...

Udario ti testisteron na u$i :lol: Ako si napisao toliko poruka. Bolje ovde da se izrazi$ nego da strada neka starija gospodja ili vreme$na foruma$ica

i meni je bila isto lisica prvi put... al'... kako i moj demon kaze... lukavo sam sledeci put odgovorio na neka pitanja drugacije... al' sam zaboravio sta sam bio drugi put... ja, na primer, da sam stvar neka, ja bi' bio oblak... da letim lako... nosen vetrom i obasjan suncem koje mi kupa lice i osmeh...

iki0704... nova si... dozvoli ti tvom rikanu da te uputi, da ne prodjes posle k'o nasa pale... ovde na svakih 1,000 postova moras da imas po jednog forumasa... zato, na vreme pocni da trazis... jer, dok dlanom o dlan, vreme prodje, nanizu se postovi, pa bude kasno posle... moras da juris, a ne moze sve da se postigne... ja bi' voleo da budem tetreb... njemu niko nista ne moze...

Back