Forumasi, more i plaža

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bobba:
minon u sledecoj prici ces da budes "vodic"

mozel?
...moze...al prvo ocisti gooozu...isprljao sam te malo... :D :D :D

2601_04.jpg

Ne zamerite,nisam mogla da nadjem lovachke,ali s obzirom da bundeve nema dugo,a ova tema je zamrznuta zbog nesrecnih okolnosti :( zhelela bih da vas podsetim na jednu bundevinu avanturu...a ima ih Peta josh u jednom sanduchetu..pa... nadam se da cete uzhivati i da mi necete zameriti..ipak,ima onih koji ni ne znaju da su Lovachke nekada postojale... :)
bundeva:
dobrrrooo...jasno vam je da je ovo bila lijina mala osveta ...uvek popiiiiizdi kad mu kazem da ne zna da vozi avion....a sta cu mu ja kad se u avion razume ko i moja baba u trotinet (joooj,sto ce da poludi kad ovo procita )..doduse, istina je da je huan pedro stradao, ne mogu da gresim dusu, ali u onoj masovnoj raspaljotki on mu dodje k'o kolateralna shteta...ebi ga, ko radi taj i gresi...omakne se..

-joookchee, meshaj bem ti lebarnik ! nemo da zayebemo sad kad smo pri kraju

e, posle ria dugo mi nije bilo ni do cega...samo mi je mir bio potreban...zavukao sam se u kucu i nisam izlazio mesecima..dane sam provodio u meditaciji i citanju...sto bi rekli "radio sam na sebi"...neke od knjiga koje sam tada procitao imale su presudan uticaj na moj dalji razvoj....kao: "hopa-cupa u krevetu", "zasto ne dodjesh u moj krevet","tito, revolucija, mir", "emanuela crna i bela", "druzina pere kvrzice","carstvo chula"...i josh neke ..da ne nabrajam sad..i ko zna dokle bih ja dogurao,mozda bih sad bio buda, a ne bundeva, da me u tom duhovnom razvoju nije omeo onaj,onaj......ma lijo..
-buki, imamo poslic...hoces da radish?
razmishljam ja pametno (jer tako sam sad navikao) : ebi ga, nema duhovnog napretka bez fizichkog rada...to mu je taj jin i jang, samo kad ih spojish bla,bla...a i treba nesto jesti, a ako ne budem radio qu... cu jesti...i umalo da bludno pomislim na sarmu...auuuum, auuuum...sredih nekako misli..
-ma kako necu..hocu, bre!
sjuri se lijo nizbrdo preko dunava svojim harlejom za par i po minuta...
-aj, idemo!
-cek, lijo, nisam zavrsio om..
-ebes om...upadaj
i sta cu...sedoh otpozadi...(kad ne umem da vozim)..tek kad smo bili negde oko svrljiga, setih se da pitam:
-e, lijo, a gde cemo sad da radimo?
-u mulen ruzu
ne znam gde mu je to, a nije me ni briga...samo da se radi..."mulen ruz"-kako to lepo zvuci...prepustih se mastanju o hiljadu bogougodnih poslova koje bi mi tamo mogli da obavljamo...ebi ga, tek kad smo stigli, vidim ja sta je...e, lijo, lijo...oces li ti jednom u zivotu nama naci neki normalan posao pa da radimo ko sav posten svet..docekao nas gazda, vidi se ozbiljan chovek, tek otvorio lokal, i oma nam ochitao bukvicu...nema ovo,nema ono,nema trte, nema mrte...od sve price sam zapamtio jedino da striptizete ne smeju imati nishta sa gostima...potom nas je obojicu dobro zagledao i rekao:
-ti, (obrati se meni) delujes veoma inteligentno, prosto pamet zrachi iz tebe, ti ces raditi na vratima...a ti ces biti kelner (ma to lijo..ko ga ebe kad nije radio na sebi ko ja)..aj sad na posao!
zaginusmo tu tri godine..striptizete su se menjale svakih mesec dana...sa gostima nisu smele, gazda je smeo ali nije hteo da mesa posao i zadovoljstvo i ko ce...pa ebi ga, morali smo mi..joooj, muka mi sad da pricam o tome..aj lijo ce, ako mu se bude dalo...lijo, odlicno vozish motor! prva liga! ...mozda i ja ispricam..kad odmorim malo..od ******..
ne treba ni da vam pricam da je moj duhovni razvoj bio grubo prekinut...zbog intelektualnih okrshaja na vratima, glava mi osta hronichno otechena-zato me prozvali bundeva..i ono sto sam naucio sve mi se zbrkalo pod uticajem razlichitih skola iz kojih su gosti dolazili..
samo jedno shvatih: blud pochinje oblacenjem...da svi hodaju goli-manje bi pozude bilo...eto, zasto ne yebe bik shto pase sa kravama?...dobro, ponekad yebe...ali retko...pa zato sto nije zeljan...pichka mu stalno pred ochima..sve se vidi...krava malo cucne, smakne rep i ispisha se njemu ispred nosa..po nekoliko puta svaki dan...mnogo krava..a pravog rasplodnog bika drze u stali samog, da ne vidi pichku...i kad mu, ponekad, dovedu kravu-da vidish belaja..pa da..
e, sad sam vec poceo da kenjam..odoh malo da obidjem jokino kazanche,pa se cujemo za par dana
buki,miss U..ajde dodji brzo :D

Back