Forumasi, more i plaža

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bobba:
...................

[jesam li koga zaboravila]

nisi...xexexexe....:lol:

Samantha jouns, PlesSitnihDemona, Vragolasta, Jagodica, zelenooka, ljuba82, AcaBg82,astrodita, Aleksej (!!!!!!), spock,....cek, sad cu jos da se setim,,,,....aha, zaboravila si i sledece: kucka, hellen, cekam kuma, maja79, kaa, zex, iluzionista,krvolok, topmodelsica, latica, savic dr, NatasaNatasa, sibirska,,,,,,,.......eto, bobo, pa ti sad vidi gde ces da ih umetnes.
sigurno sam i ja sad nekog zaboravila.

Copy_Cat:

Samantha jouns, PlesSitnihDemona, Vragolasta, Jagodica, zelenooka, ljuba82, AcaBg82,astrodita, Aleksej (!!!!!!), spock,....cek, sad cu jos da se setim,,,,....aha, zaboravila si i sledece: kucka, hellen, cekam kuma, maja79, kaa, zex, iluzionista,krvolok, topmodelsica, latica, savic dr, NatasaNatasa, sibirska,,,,,,,.......eto, bobo, pa ti sad vidi gde ces da ih umetnes.

joj bobo kao si mogla da zaboravis ove divne nikove.......;)

ali pazi Copy_cat oni se na stanici cekaju na nas
i vode nas dalje...............:)

@, pa Lav-a, onda Neverovatn-og, pa Divlja, pa Bliss i oni su nasi forumasi.........;)

[moram ponovo ceo forum da potrazim i ponovo da copy-paste te nikove]

...setih se buntovnika bez razloga...doduse nije bio na ljis -u ali sto ne bi poveli i njega... :)
...divlja...betty...hanibal77...

...nego nesto sam raspolozen da ucestvujem u planiranju svakodnevnih obilazaka koji nas cekaju...i ljudi ulazimo u avion...zaglavila mi se gitara...sta cu sad? :lol:
...uf bre al nas ima...bice ovo veselo putovanje...i onda...(bobbo nastavi)...odlicna si u ovome... :)

Copy_Cat:

E posto Bobba nije velikodusna prema nama zaboravljenima.Ja vas pozivam na moju jahtu!Polazak iz lepe nam CG pa onda birajte HRVATSKA;ITALIJA;GRCKA;TURSKA;SICILIJA.

da......tu je nas Lav koji ce da to resi brzo, svojom snagom i umuecem vadi tvoju gitaru . ............ Bliss nam lepo peva

OOOOOO Lave, Lave gdee si sada
vidis da te Jagodica zali
bez tebe je pusto sve
a i forum posta mali

nije samo Buntovik tu
i Ples te rado zeli
da pokloni Zeleookoj
kolac beli

vrati nam se Kucko..... carice
reci nam svima
navikli smo na tvoj recnik
pa nam falis u grudima

XXXXXXX
XXXXXXX
XXXXXXX
XXXXXXX

u jedan slozan glas...........uz case vina i piva..............pevacemo sve do zore.............;)

donald tramp:
E posto Bobba nije velikodusna prema nama zaboravljenima.Ja vas pozivam na moju jahtu!Polazak iz lepe nam CG pa onda birajte HRVATSKA;ITALIJA;GRCKA;TURSKA;SICILIJA.

Ima price iz zivota
u njima se vidi svako
procitajte pa kazite
dal je njemu bilo lako

'merika dom je njemu
na kafu vas sve zove
dok je sa njim lepa raja
ostvaruje svoje snove

DonaldTramp
to je

donald tramp:

...jedino ako ti nije cilj da razdvojis veselu druzinu ljudi...ko je bio slucajno zaboravljen sigurno se nece naci uvredjen i hteti da se razdvaja...
...ajde konpromisno...da resimo ovaj problem pa da idemo u zezanje covece!
...ajde idemo tovjom jahtom u obilazak...a posle nas sinnke ceka sa svojim avionom kojim putujemo u posetu egzoticnim tropskim ostrvima...
...i problem resen..nego ajde da mi malo razradimo pricu...kakvo je to piutovanje bez vodica?...ajde svako od nas da dopuni pricu i bude u jednom delu puta vodic?
...znaci idemo svi onako coporativno na tvoju jahtu ..pa ako potonemo...plivacemo ..nema nam druge... :D
...jel smo se slozili oko sitnica pa sad mozemo da krenemo na putovanje...

Donalde ti nas prvi vodis...Cekamo te da nam doplovis sa divnom jahticom na koju se ukrcavamo i vodis nas prvo gde? (prepustam ti)
ps. ko vozi?

joj
osecam se posramljeno
nije nista namerno
samo nisam imala vremena
ali ako je tako
ja cu da plivam pored Donaldove jahte i da jaucem
na sav glas

hahaha i recicu te mojoj mami
videces ti kad ona dodje

kmeeeeeeeeee, kmeeeee

bobba:
da......tu je nas Lav koji ce da to resi brzo, svojom snagom i umuecem vadi tvoju gitaru . ............ Bliss nam lepo peva

OOOOOO Lave, Lave gdee si sada
vidis da te Jagodica zali
bez tebe je pusto sve
a i forum posta mali

nije samo Buntovik tu
i Ples te rado zeli
da pokloni Zeleookoj
kolac beli

vrati nam se Kucko..... carice
reci nam svima
navikli smo na tvoj recnik
pa nam falis u grudima

Sta je ljubav sta su snovi
dal srce il glava voli
pitanja je jako mnogo
za odgovor @ moli

u jedan slozan glas...........uz case vina i piva..............pevacemo sve do zore.............;)
Koj' si ti lik, jbt! 8-)

bobba:
joj
osecam se posramljeno
nije nista namerno
samo nisam imala vremena
ali ako je tako
ja cu da plivam pored Donaldove jahte i da jaucem
na sav glas

hahaha i recicu te mojoj mami
videces ti kad ona dodje

kmeeeeeeeeee, kmeeeee

Ne ne i ne!
Bacam ti slauf...okliznula si se...nasa smotana bobba... :)
...ajde ajde penji se pa da krecemo sto pre....

...da li vam se svidja nasa jahtica?...ukrcali smo se...i Donalde gde nas prvo vodis? :D

Nasmejani smo veseli i radoznali...

...sto nam je dobra ova unutrasnjost jahtice... :D

Prilozi

• jahta.jpg
    jahta.jpg
    2,5 KB · Pregleda: 139
  • unutrasnjost jahte.jpg
    unutrasnjost jahte.jpg
    2,7 KB · Pregleda: 136

Back