bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835
fullmoon:Bobba .. a da glasamo mi za lokaciju ....
pa nije bitno da li je avion ... kamion ... sleper ... bus
Bitno je da se negde ode odavde
MOZE
reci gde i kada
ja samo pisem...............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fullmoon:Bobba .. a da glasamo mi za lokaciju ....
pa nije bitno da li je avion ... kamion ... sleper ... bus
Bitno je da se negde ode odavde
crazy bone:Extra je capri, Bobbo, ali ja sam musko, samo da se zna...![]()
crazy bone:Ajde, ajde, samo brzo, da ne pomisle ovde svasta... :-D :-D :-D
crazy bone:Sta se bre primas, pa ovo je forum, jeee...![]()
bobba:...................
[jesam li koga zaboravila]
Copy_Cat:nisi...xexexexe....![]()
Samantha jouns, PlesSitnihDemona, Vragolasta, Jagodica, zelenooka, ljuba82, AcaBg82,astrodita, Aleksej (!!!!!!), spock,....cek, sad cu jos da se setim,,,,....aha, zaboravila si i sledece: kucka, hellen, cekam kuma, maja79, kaa, zex, iluzionista,krvolok, topmodelsica, latica, savic dr, NatasaNatasa, sibirska,,,,,,,.......eto, bobo, pa ti sad vidi gde ces da ih umetnes.
sigurno sam i ja sad nekog zaboravila.
E posto Bobba nije velikodusna prema nama zaboravljenima.Ja vas pozivam na moju jahtu!Polazak iz lepe nam CG pa onda birajte HRVATSKA;ITALIJA;GRCKA;TURSKA;SICILIJA.Copy_Cat:nisi...xexexexe....![]()
Samantha jouns, PlesSitnihDemona, Vragolasta, Jagodica, zelenooka, ljuba82, AcaBg82,astrodita, Aleksej (!!!!!!), spock,....cek, sad cu jos da se setim,,,,....aha, zaboravila si i sledece: kucka, hellen, cekam kuma, maja79, kaa, zex, iluzionista,krvolok, topmodelsica, latica, savic dr, NatasaNatasa, sibirska,,,,,,,.......eto, bobo, pa ti sad vidi gde ces da ih umetnes.
sigurno sam i ja sad nekog zaboravila.
donald tramp:E posto Bobba nije velikodusna prema nama zaboravljenima.Ja vas pozivam na moju jahtu!Polazak iz lepe nam CG pa onda birajte HRVATSKA;ITALIJA;GRCKA;TURSKA;SICILIJA.
donald tramp:E posto Bobba nije velikodusna prema nama zaboravljenima.Ja vas pozivam na moju jahtu!Polazak iz lepe nam CG pa onda birajte HRVATSKA;ITALIJA;GRCKA;TURSKA;SICILIJA.
Koj' si ti lik, jbt! 8-)bobba:da......tu je nas Lav koji ce da to resi brzo, svojom snagom i umuecem vadi tvoju gitaru . ............ Bliss nam lepo peva
OOOOOO Lave, Lave gdee si sada
vidis da te Jagodica zali
bez tebe je pusto sve
a i forum posta mali
nije samo Buntovik tu
i Ples te rado zeli
da pokloni Zeleookoj
kolac beli
vrati nam se Kucko..... carice
reci nam svima
navikli smo na tvoj recnik
pa nam falis u grudima
Sta je ljubav sta su snovi
dal srce il glava voli
pitanja je jako mnogo
za odgovor @ moli
u jedan slozan glas...........uz case vina i piva..............pevacemo sve do zore.............![]()
bobba:joj
osecam se posramljeno
nije nista namerno
samo nisam imala vremena
ali ako je tako
ja cu da plivam pored Donaldove jahte i da jaucem
na sav glas
hahaha i recicu te mojoj mami
videces ti kad ona dodje
kmeeeeeeeeee, kmeeeee
crazy bone:Koj' si ti lik, jbt! 8-)
Bliss:...da li vam se svidja nasa jahtica?...ukrcali smo se...i Donalde gde nas prvo vodis?![]()
Nasmejani smo veseli i radoznali...
bobba:Bliss jako lepa jahta
da nam ti i dalje pevas dok nama dragi Dony (Donald od milja) upravlja jahticom..........![]()