Šta to govori o njima?
Zašto nisu evoluirali u internet komunikaciji i počeli da koriste slova sa kvačicama? Gde je zapelo?
Zašto nisu evoluirali u internet komunikaciji i počeli da koriste slova sa kvačicama? Gde je zapelo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zapelo je kod prakticnosti
Šta to govori o njima?
Ne bih znao.. mislim da je i win95 imao naša slova.
Ja koristim naša slova odavno, a uvek kupujem US tastature.
I ne razumem šta je tu komplikovano.
ne mozes da kucas Č i @ bez promene
isla sam na sisanje i satiranje
Šta to govori o njima?
Zapelo je kod toga sto ja preko 90% svih poruka ovde otkucam telefonom, a na njemu nemam kvacice.Šta to govori o njima?
Šta to govori o njima?
Зашто форумаши нису високо свесни и не користе ћирилицу?
srpski jezik ima oba pisma, u tome je njegovo bogatstvo, baš kao što je i srbija na raskršću mnogih puteva. ne treba ga siromašiti svođenjem na ćirilicu.
a i zabluda je ćirilicu svojatati kao našu a latinicu odbacivati kao tuđu, oba pisma smo preuzeli od drugih. treba negovati oba.
Sta si sad ti reko
Svako pise kako mu vise odgovara
Svaka rasprava na temu cirilica/latinica zavrsi sa cellokupnom svadjom velikosrbenda konzervativaca i futuristicki naklonjenih
Cinjenica je da su oba pisma u zvanicnoj upotrebi RS i svako ima izbor
Нико никоме не може да забрани да буде шунтав и мимосветан, код нас је напротив то охрабривано и проглашавано богаћењем и бла бла.
Него, што не можеш енглески да пишеш како ти одговара, него си видим накркао ово Anonymous man, по правопису. Или што се руски не пише како се коме ћефне и како му одговара?
Него нашли муфљузи да богате српске празноглавце.
Vecito ce ce biti ljudi koji ispravljaju krive Drine
zapelo je kod prakticnosti