jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.007
Kakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To kad uhvati, ne pusta.Kakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
I meniKakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
Meni je pre jedno 10 minuta bio problem, sad je sve u redu.Kakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
Ma ima nekoliko dana kada naidje i kada tesko otvara,a i tada ne mozes da izadjes da se izlogujes.Meni je pre jedno 10 minuta bio problem, sad je sve u redu.
И мени,већ неколико вечери заредом,и то увек у скоро исто време на пар минута.Meni je pre jedno 10 minuta bio problem, sad je sve u redu.
То је онда само до овог форума.Odmah odem na druge forume i otvara bez problema.Samo pitam,zar je tesko javitida postoji neki problem.
Za taj remon ne znam,verovatno nisam bio tada,ali ima oko nedelju dana kada naidje,ne mozes da otvoris stranicu na forumu,a ne mozes ni da se izlogujes.I jeste samo do ovog foruma,jer sve ostalo radi normalno.И мени,већ неколико вечери заредом,и то увек у скоро исто време на пар минута.
А пре неки дан је био неки ремонт,и то су обавестили.
То је онда само до овог форума.
Bilo je javljeno za radove juče, a verovatno bi i ovo javili da su znaliOdmah odem na druge forume i otvara bez problema.Samo pitam,zar je tesko javitida postoji neki problem.
Kako da su znali.Treba da prate sve,a i nije samo veceras,vec sam rekao da se desava da koci stranice,vec oko nedelju dana.Trebalo bi da kazi da nesto nije u redu i da se radi na otklanjanju problema.Bilo je javljeno za radove juče, a verovatno bi i ovo javili da su znali
Да,требају да кажу о чему се ту ради.То траје већ пар дана.Kako da su znali.Treba da prate sve,a i nije samo veceras,vec sam rekao da se desava da koci stranice,vec oko nedelju dana.Trebalo bi da kazi da nesto nije u redu i da se radi na otklanjanju problema.
Мислим да је било прекјуче,не знам за јуче.Bilo je javljeno za radove juče, a verovatno bi i ovo javili da su znali
planirani radovi na forumu se uvek najave.Znaju da opomenu kada se njima nesto ne svidja,a kada je neki problem do njih,zar je to tesko objaviti,da nece forum raditi neko vreme,zbog manjih problema.
Jolemisa je najmirniji clan foruma i nemoj da ga nervirasplanirani radovi na forumu se uvek najave.
nekad dolazi i do tehnickih problema koji nisu planirani, ali ce se sve sanirati.
Jasno je meni da dolazi do tehnickih problema.eto sada si ti javio i sve je u redu.Lakse je brate.Mislim da nije nikakav problem napisati "Imamo momentalno tehnickih problama".Nije ni meni problem izaci cu na X i sta me briga da li ce ostati otvoran nalog ili ne,ali ja jednostavno nisam takav,hocu da se izlogujem normalno.Hocu da kazem da za mnogo manje sitnice ribate ljude na forumu,a vase osnovne poslove ne radite kako treba.planirani radovi na forumu se uvek najave.
nekad dolazi i do tehnickih problema koji nisu planirani, ali ce se sve sanirati.
Pa jel ti mislis da sa ja glup.jasno je meni sta je tehnicki problem,ali ako traje,valjda je ljudski obavestiti ljude na forumu da je doslo do momentalnih problema ida se na tome radi.Ne trazim ja bog zna sta od vas.Mnogi odma pomisle da net nije u redu,jer ne moze da izadje sa vaseg foruma i da isproba druge stranice.Jel to teb jasno.tehnicki problem izbije iznenada bez najave i samim tim ne mozemo da ga predvidimo unapred i obavestimo.
bitno je da ce biti regulisano.
svaki prekid zbog tehnickog odrzavanja se unapred najavi.
ali se oni obicno rade oko 2 ujutru kad je i najmanja poseta.
Ma dobar je tabPa jel ti mislis da sa ja glup.jasno je meni sta je tehnicki problem,ali ako traje,valjda je ljudski obavestiti ljude na forumu da je doslo do momentalnih problema ida se na tome radi.Ne trazim ja bog zna sta od vas.Mnogi odma pomisle da net nije u redu,jer ne moze da izadje sa vaseg foruma i da isproba druge stranice.Jel to teb jasno.
Ne kazem nista lose za njega,veoma je korektan.Vidis da se on prvi javio da kaze da je bilo problema.Svaka mu cast.Ma dobar je tab
Volio sam ga nekad kao brata
Kazem ti ja dobar je on nego nece da mi da moderatoraNe kazem nista lose za njega,veoma je korektan.Vidis da se on prvi javio da kaze da je bilo problema.Svaka mu cast.
meni je najveca poseta forumu u 2 ujutrotehnicki problem izbije iznenada bez najave i samim tim ne mozemo da ga predvidimo unapred i obavestimo.
bitno je da ce biti regulisano.
svaki prekid zbog tehnickog odrzavanja se unapred najavi.
ali se oni obicno rade oko 2 ujutru kad je i najmanja poseta.
Kakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
I meni
Imam cak problem i sa redditom, jel baguje kome reddit?
Сморили сте Форум јер сте дан-ноћ на њему. Одморите га мало. И Форум има душу ако ви немате.Meni je pre jedno 10 minuta bio problem, sad je sve u redu.