forum na krstarici

ima nas da se svakodnevno dopisujemo i na taj nacin se druzimo iako 90% nema potrebu da se sretne
to je to, neki uspeju da prebace kontakte a nekima bude dosta pa odu
nesposobni smo cesto za nesto drugo sta bi to bilo

pa svi znaju da ih svi gledjau nisu valjda ludi da se nesto zesce otvaraju, ili ako jesu ludi naebace
a i sto bi se otvarali

a nije nauci se, mislim da da

Poslednja izmena:
Upravo sam primetio da na krstarici ima 3x vise tema u politickim temama nego ovde. Da li se Srbi stide da pricaju o sexu i ljubavi, misle da nemaju vise sta da nauce ili je u pitanju nesto trece?
neke stvari su tabu definitivno...
ali ovde su svakako ljudi slobodniji pri govoru nego u RL...

a pdf politika...to je brate stecište gomile balavaca i gastarbajtera...znači totalno nekompetentnih ljudi povodom politike...al eto...papir trpi sve...

Upravo sam primetio da na krstarici ima 3x vise tema u politickim temama nego ovde. Da li se Srbi stide da pricaju o sexu i ljubavi, misle da nemaju vise sta da nauce ili je u pitanju nesto trece?

Srbi se ne stide ničega, pogotovo ne ljubavi i sexa, ali politika je za naše muške mnogo jači afrodizijak od svega ostalog, naši muški se osećaju kao muškarci tek kada krenu da se dokazuju u politici;)

Зато што нас политичари је*у па доста људи нема потребу за је*ањем.. А и мораш бити на опрезу па доста људи више прати политику него то кад су и шта је*али, важи и за жене, оне прате нпр Сању Маринковић.

Posmatras iz pogresnog ugla.U politici postoji mnogo vise seksa i mnogo vise aktera i to na nivou drzave o kojima moze da se prica,jer realno vise se ne zna ko koga **** i zasto,a na ovom pdf-u postoji samo cetiri kombinacije koje se vrte u nedogled.On i ona,on i on,ona i ona i oni svi zajedno.
I realno,naradu je pun ***** da prica o seksu,kad ga oni iz politickog zivota svakodnevno ****.

Ne kapiram šta tu nije jasno.

Za politička prežvakavanja ti ne treba ništa specijalno. Samo iracionalna potreba da palamudiš o stvarima o kojima nisi suštinski informisan. To je specifična vrsta nesvesnosti koja se bazira na nagonu da prežvakavaš ono što ti mediji serviraju jer istini za volju većina nema blage veze o tome što se zaista u politici dešava.

Seks je mnogo konkretnija oblast.

Srbija je takođe zemlja u kojoj relativno mali procenat stanovništva ima zaista bogato i sadržajno seksualno iskustvo a seksualni mentalitet je baziran na stereotipnim zabludama o suprotnom polu. Ukratko ima mnogo emotivno retardiranog sveta a na forumima je prava revija takvih.

Mada kad se malo udubiš u ovaj PDF videćeš da rasprave o seksu nisu ni za jotu kvalitetnije od onih rasprava na politici.

Vašar taštine i ekstremnog glupiranja.

Poslednja izmena:

Back