FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shumacher je zasta vozac vanserijskih sposobnosti.
Da se odmah razumemo, uopste nisam neki zaludjenik i fan Sumahera, ali brate, on je zakon.
Setite se samo prosle sezone. Na svim Velikim Nagradama se peo na tron ! Saberite koliko je to kilometara staza, koliko krivina, koliko menjanja brzina. I nijedna greska ! Nijedna.
Mislim da mu zaista pripada i ova titula i navijam za njega da je osvoji.
Svaka mu cast. Bilo je i bice velikih vozaca, ali on je zakon.

Da li mislite da su pneumatici iskljuciv razlog podbacivanja Ferarija u trkama pre Italije i Indijanopolisa u odnosu na BMW.Pojavila se informacija da je Michelinova guma 8 mm sira na kraju trke nego na pocetku dok kod Bridgestona to nije slucaj.Dali je neko obratio paznju na gume koje menja BMW na drugom pit stopu.Koliko sam ja video na 1 pit stopu se stavljaju stare a na drugom ili trecem nove neostecene.da li sam u pravu

JP moze samo da zavrsi kao Senna, ali ne vredi ni 5% onoga sto je bio Senna. Montoya je prljav covek, brzo gubi zivce i pravi neverovatne greske.
Kimmi ce imati glavnu ulogu. Hladnokrvan je, pravi finac.

Čujte, ljudi, pa nisu li rezultati pokazatelj ko je ko ? Svaka čast Huanu Pablu, to je prvoklasan vozač. Zapravo, kad se malo bolje razmisli, imajući u vidu sito i rešeto kroz koje prolaze vozači da bi dobili F1 licencu, ne verujem da bi se na ijednog moglo prstom pokazati i reći da je loš.
Ali ovo što je Šumaher uradio ! 6 titula !!! Treba li komentar ?

Pazi, vreme prolazi, dolaze mlađi, jači, "drskiji". Godine uzimaju svoje, refleksi slabe ...
Biće Šumaher istisnut sa trona, to je neminovno, ali ostaće za "vjeki vjekov" upamćen kao jedini sa 6 titula. Ko sme da zanemari takve rezultate i kaže da je neko drugi bolji ?

McLaren до токија...па од токија све до милвокија!

DM3808.gif

amin.gif

Pazite drugari, ko gubi, ima pravo da se ljuti. Vi sad morate da mecete slike tih sivih kombajna, kad ih vec nema na naslovnim stranama. A za Sumahera... pa vidite, moze jednom da ga ukenja... ali 6 puta malo teze. Pa vi metnite onaj srednji prst na celo...

да те фоткице не ваљају - не би ни биле постављане...
а тај комбајн што шумахер тера - следеће године може само да дође у зрењанински атар да бере кукуруз...ОК, може и у панчевачки све једно. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back