FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'Bem ti kakvi su to sve shupci od timova.
Mozhemo i neku akciju za prikupljanje para da organizujemo pa i mi da prijavimo tim.
Shasija Zastava a motori Rakovica :D

A vozacka postava: Pavlovic-Kulundzic.:lol: Test vozac Ceda Brkic :hahaha:
PR(i tako to) Veljko Petrovic.:rotf: Lizalicu da drzi Deki Pantelic...ponestade mi ovih smajlija.Slobodno dopunite ekipu.:D

Poslednja izmena:
A tu je i još jedan koji će dovesti do transa od uzbuđenja F1

http://www.f1-hr.com/vijesti.php?id=2952

Oni su mi interesantni samo zbog toga sto je Jergovic obecao da ce se u njihove "tajne odaje" moci zaviriti uvek,cak i preko neta i da ce javnost fakticki biti prisutna u svim desavanjima u vezi te ekipe.
Kad se setim Ferrarijeve i McLarenove paranoje do ove godine,kada ni komunikaciju nisu hteli da otvore za javnost(sto je pojedincima mnogo odgovaralo,ponajvise Massi :lol: ),ovo mi zvuci neodoljivo.Ne zbog toga sto cemo nesto mnogo videti i saznati od te neobicne ekipe,vec zato sto ce i drugimorati da malo spuste gard i otvore se jos vise za javnost.

Резултати данашњег тренинга:

Capture-1.png

Задовољан :D
Имамо добар темпо, само још да на болиду издрже сви делови и да тим не направи неку глупост.
БМВ је велико разочарење...
Ево резултата:

Capture-1-1.png

Bah! Ovaj Brawn GP je stvarno dosadan. Baš sam se bila ponadala Kimijevom prvom pole-u posle godinu dana i onda se Button ugura u poslednjoj sekundi...
Rubens mi čak ne bi toliko smetao- rođendan mu je, pa bi se dao istrpeti njegov pole.

Nego, neki od Toyotinih vozača (mislim Trulli) je prijavio Alonsa za blokiranje i postoji mogućnost da ovaj bude kažnjen. Baš bzvz, kao da bi Toyota bila nešto bolja sve i da su bili sami sa fenjerašima u kvalifikacijama (celog vikenda su loši, a sad je čak i Force India bolja od njih).

Hamiltonu hvala što je po ko zna koji put uspeo da me nasmeje svojom glupošću.

Ne znam koliko taj kers može da znači na ovoj stazi (po svemu što sam čula- to je samo dodatni teret), ali ako ga Kimi dobro iskoristi na startu i kloni se zidova u toku trke- ima nade za njega. Mada, ipak mislim da je Brawn GP i dalje prejak i favoriti su za pobedu. Ross Brawn je već rekao da Button ima goriva za 20 krugova (to je sasvim solidna količina za ovu stazu, zar ne?), tako da oni dobro stoje.

Nadam se i da bi Vettel mogao da napravi dobar rezultat (pored toga što ga mnogo gotivim, on i Kimi su mi u fantazi timu za ovu trku hehehe).
Ali što se šampionata tiče- ne znam za vas, ali meni ovo postaje dosadnije nego 2004.

Šta da se radi...tako ti je to kada se vozi šetalištem.
Predpostavljam da će sutra biti ovakvih ili sličnih situacija (kažem a mislim na Ferari :D ) jer je i brazilski šporetar imao nešto što mi daje nadu u njegov neuspeh.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back