Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Hamilton jeste gresio ali je obisao 3 (tri) puta Kimija.
Треба се запитати како је то Хамилтон успевао да се три-четири пута нађе иза Кимија

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hamilton jeste gresio ali je obisao 3 (tri) puta Kimija.

Kimi je imao problem sa motorom pa ga je zato lako i obisao i ne samo on nego mnogi, tako da komentar nije na mestu, kakva desetkaza sta ? Kao srebrna balerina moze da dobije desetku
Da vas cujem sada gde je onaj maestralni Hami koji je kralj kise koji drzi lekcije, novi Sena, kisni covek itd.... Setite se onomad kako ste pljuvali po Massi kako nema poima...pravi piruete po stazi itd...

K
Da vas cujem sada gde je onaj maestralni Hami koji je kralj kise koji drzi lekcije, novi Sena, kisni covek itd.... Setite se onomad kako ste pljuvali po Massi kako nema poima...pravi piruete po stazi itd...
Пала киша
Немамо пуно тога да изгубимо...
...no,mene moji interesuju a danas imamo barem neki blagi pomak i neku nadu dok FIA T ne isuče sataru.
Je li to Force India i Ferari jedini nemaju bodove?![]()
Kimi je imao problem sa motorom pa ga je zato lako i obisao i ne samo on nego mnogi, tako da komentar nije na mestu, kakva desetkaza sta ? Kao srebrna balerina moze da dobije desetku
@Reglia
Zaboravljas da je Ferrari danas bio bez difuzora i kersa da je bilo problema sa Kimijevim motorom itd. Massa nije imao nikakve probleme i gde se nalazio u trenutku odustajanja![]()
Треба се запитати како је то Хамилтон успевао да се три-четири пута нађе иза Кимија![]()
Samo oštro.Naročito mi se sviđa ovo o Hamiju.
![]()

Pa kako to da takav majstor po kisi zavrsi na 6 ?
...a sa Masom nema smisla da ga poredimo,za njega je doktor.
hahahahahahahahahahahahaha - ALI ČEMU GOSPODO.....danas je Uskrs i bolje bi vam bilo da počnete da se polako sređujete za izlazak jer ovde danas nemate šta da diskutujete![]()
Ako Zidan promasi penal ne znaci da je losiji igrac od npr.Pantelica.
Nema konkurentan auto.
Moje misljenje,ne znaci da je tacno:U istim bolidima,po kisi najbolji bi bili:Vettel,Hamilton,Alonso,Weber ne mora bas ovim redosledom ,a sa Masom nema smisla da ga poredimo,za njega je doktor.
@Dr.Jekyll
Jos jednom napominjem da je danas Ferrari bez kersa, bez difuzora i bez novog prednjeg krila...Mislim rano ste poceli da se smejete![]()
baletan po kisi je bio najbolji daj molim te,svi ovi ostali jesu bili najbolji,ali ovaj biser je bio isti ko baletan.....
Alonso nije i on je napravio gresku,izgubio je bodove[min 1] zbog toga.
Masa se popravio u svakom pogledu to treba da te raduje,ali nije poznat kao majstor u ovakvim uslovima.
To je dobra odluka,jer se KERS nije bas pokazao.Jos po ovoj kisi,oba bolida bi se zapalila.@Dr.Jekyll
Jos jednom napominjem da je danas Ferrari bez kersa, bez difuzora i bez novog prednjeg krila...Mislim rano ste poceli da se smejete![]()
,problemi su vam na drugoj strani....
Да, али ако Зидан на једној утакмици омаши 4 пенала, ондак се треба запитати за тренутно стање његове форме![]()
Nema konkurentan auto.
Moje misljenje,ne znaci da je tacno:U istim bolidima,po kisi najbolji bi bili:Vettel,Hamilton,Alonso,Weber ne mora bas ovim redosledom ,a sa Masom nema smisla da ga poredimo,za njega je doktor.
Da,ali njegov tim je pobedio,i po tome se razlikuju veliki od malih.Pobedjuju i kad ne igraju dobro.
Dobro,da li stvarno mislis da je Massa bolji vozac po kisi od Hamiltona?Ako se ne gleda samo sadasnja trka vec sve do sada.
Kratko i jasno-Da ili Ne.
Pitanje za obojicu,posto si se ubacio izmedju da ne pisem dvaput.
]-nije mi to bila namera,iako mozda tako ispalo..

Dobro,da li stvarno mislis da je Massa bolji vozac po kisi od Hamiltona?Ako se ne gleda samo sadasnja trka vec sve do sada.
Kratko i jasno-Da ili Ne.
Pitanje za obojicu,posto si se ubacio izmedju da ne pisem dvaput.