FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kimi je imao problem sa motorom pa ga je zato lako i obisao i ne samo on nego mnogi, tako da komentar nije na mestu, kakva desetka :lol: za sta ? Kao srebrna balerina moze da dobije desetku :lol:
Da vas cujem sada gde je onaj maestralni Hami koji je kralj kise koji drzi lekcije, novi Sena, kisni covek itd.... Setite se onomad kako ste pljuvali po Massi kako nema poima...pravi piruete po stazi itd...

Samo oštro. :D Naročito mi se sviđa ovo o Hamiju.:klap:

Пала киша:D
Немамо пуно тога да изгубимо...

I niste,dobili ste čireve na želudcu.
Znam da vas boli,ni mi nemamo čemu da se posebno radujemo ali iza te vaše nemoći nalazite kao ovi današnji političari probleme na drugoj strani,da ne nabrajam...jadni ste i to ste sada dokazali :lol: ...no,mene moji interesuju a danas imamo barem neki blagi pomak i neku nadu dok FIA T ne isuče sataru.
Vetel,fantastičan i za nega sve pohvale a isto čak možda i veće za Vebera jer se čovek svojski trudio i po meni je možda i junak današnje trke :klap:
BGP - neko je ovde već napisao,zamalo da se ovajde tuđim greškama ali i to je sastavni deo trke ;)

Je li to Force India i Ferari jedini nemaju bodove? :telefon:

Ferrari se raspada,na prvoj trci gde KERS nije trebao da bude znacajan i donese prednost-koristili su ga,sad u Kini koja je pogodna za njegovo koriscenje,izbacili.Ne znaju sta rade,bolje im je da se skoncentrisu malo i izgube bodove na 2 trke a ne na svakoj donoseci brze i pogresne odluke.
Sledeca je za 7 dana i tesko mogu da napreduju.

Kimi je imao problem sa motorom pa ga je zato lako i obisao i ne samo on nego mnogi, tako da komentar nije na mestu, kakva desetka :lol: za sta ? Kao srebrna balerina moze da dobije desetku :lol:
Da vas cujem sada gde je onaj maestralni Hami koji je kralj kise koji drzi lekcije, novi Sena, kisni covek itd.... Setite se onomad kako ste pljuvali po Massi kako nema poima...pravi piruete po stazi itd...

@Reglia
Zaboravljas da je Ferrari danas bio bez difuzora i kersa da je bilo problema sa Kimijevim motorom itd. Massa nije imao nikakve probleme i gde se nalazio u trenutku odustajanja ;)

Треба се запитати како је то Хамилтон успевао да се три-четири пута нађе иза Кимија:whistling::lol:

Samo oštro. :D Naročito mi se sviđa ovo o Hamiju.:klap:

hahahahahahahahahahahahaha - ALI ČEMU GOSPODO.....danas je Uskrs i bolje bi vam bilo da počnete da se polako sređujete za izlazak jer ovde danas nemate šta da diskutujete :manikir:

Nema konkurentan auto.
Moje misljenje,ne znaci da je tacno:U istim bolidima,po kisi najbolji bi bili:Vettel,Hamilton,Alonso,Weber ne mora bas ovim redosledom ,a sa Masom nema smisla da ga poredimo,za njega je doktor.

baletan po kisi je bio najbolji daj molim te,svi ovi ostali jesu bili najbolji,ali ovaj biser je bio isti ko baletan.....

@Dr.Jekyll
Jos jednom napominjem da je danas Ferrari bez kersa, bez difuzora i bez novog prednjeg krila...Mislim rano ste poceli da se smejete ;)

Danas ni sve to vam ne bi pomoglo,problemi su vam na drugoj strani...ja se samo smejem vašim ponorom ali nigde ne veličam nas...ali zato ste se vi u svoj svojoj nemoći razgalamili...ma dobro,i ja se tako osećam kad je moja Zvezda nemoćna,pa pizdym.

Alonso nije i on je napravio gresku,izgubio je bodove[min 1] zbog toga.
Masa se popravio u svakom pogledu to treba da te raduje,ali nije poznat kao majstor u ovakvim uslovima.

pa ko kaze da me ne raduje,pa nije majstor,ali se danas pokazao bolji od pojedinih koji smatraju da su majstori po kisi....
dobro i alonso,ali on je pravio mnogo manje gresaka odnosno okretanja po stazi....

@Dr.Jekyll
Jos jednom napominjem da je danas Ferrari bez kersa, bez difuzora i bez novog prednjeg krila...Mislim rano ste poceli da se smejete ;)
To je dobra odluka,jer se KERS nije bas pokazao.Jos po ovoj kisi,oba bolida bi se zapalila.
,problemi su vam na drugoj strani....
Да, али ако Зидан на једној утакмици омаши 4 пенала, ондак се треба запитати за тренутно стање његове форме;)

Da,ali njegov tim je pobedio,i po tome se razlikuju veliki od malih.Pobedjuju i kad ne igraju dobro.

Nema konkurentan auto.
Moje misljenje,ne znaci da je tacno:U istim bolidima,po kisi najbolji bi bili:Vettel,Hamilton,Alonso,Weber ne mora bas ovim redosledom ,a sa Masom nema smisla da ga poredimo,za njega je doktor.

Aha, a Kova ima ? Nece moci, majstorima, kraljevima i ne znam kako ste ga jos zvali, se ne desava da na istom mestu izlete tri puta za trku i izokrece se po stazi. Bolid nije bio los i dobro je bio podesen za kisne uslove, Kova je dokaz tome...

Da,ali njegov tim je pobedio,i po tome se razlikuju veliki od malih.Pobedjuju i kad ne igraju dobro.

Са једне стране имамо "победу" захваљујући тиму, а са друге стране губитак захваљујући тиму.
Ако тако посматрамо онда је тешко извући закључак о појединцу, јер некад је најбољи играч утакмице из пораженог тима;)

Dobro,da li stvarno mislis da je Massa bolji vozac po kisi od Hamiltona?Ako se ne gleda samo sadasnja trka vec sve do sada.
Kratko i jasno-Da ili Ne.
Pitanje za obojicu,posto si se ubacio izmedju da ne pisem dvaput.

Poslednja izmena:
Dobro,da li stvarno mislis da je Massa bolji vozac po kisi od Hamiltona?Ako se ne gleda samo sadasnja trka vec sve do sada.

Sad kad sam procita,mozda je zvucalo malo grubo [kratko i jasno
doh-1.gif
:lol: ]-nije mi to bila namera,iako mozda tako ispalo..:)
:bye:

Нема овде ничег грубог:ok:

Ако сагледам 2007 и 2008 сезону, ондак је мој одговор НЕ.
Односно Хамилтон је бољи по киши.

Али шта хоћу да кажем.
нпр.
Ако се Хамилтон изврти у некој кривини, и ако се у тој истој кривини на потпуно исти начин изврти Маса (било који други возач), Хамилтонова грешка треба да носи већу тежину и треба да наиђе на веће критике у односу на грешку Масе, јер Хамилтон је актуелни светски шампион, односно на папиру је он најбољи возач.
Па ако се томе дода да важи за мојстора по киши, онда ове његове грешке треба да носе огромну тежину.

е, сад питање за тебе:
Ко је по теби у овој трци до Масиног одустајања био бржи, сигурнији, једном речју више показао. Маса или Хамилтон?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back