Nemoguce da Alonso ostaje samo 9 krugova u prvom stintu. To znaci da mu se smesi 3 ulaska?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoguce da Alonso ostaje samo 9 krugova u prvom stintu. To znaci da mu se smesi 3 ulaska?

Ni malo nisam zadovoljan prenosom.
Jeste da ima mnogo dogadjanja,ali ovima pola toga promice ili je jako lose kadrirano...![]()

Stvarno, Fetelu svaka cast, napao je Batona, iako je mogao da saceka da ode u boks. . . A Lewis se skroz pogubio, izleteo je tri cetiri puta bzvz. . . Tako mi je bilo zao Sutila, ali bar je Lewis dobio jos jedan bod. . . Zna neko sta je bilo sa Masinim bolidom. . . Red Bul je dokazao da ima strasno vozilo. . . Bice tesno ove sezone. . .

. Hamilton moze da bude presrecan sto je uopste uzeo bodove. Masa je bas iznenadio dobrom voznjom po kisi, mora da je cele zime lupao u bubanj i trenirao u kisnim uslovima. Kovalainen pruzio standarnu voznju iz prosle godine.
Joj ljudi, pa kud zurite kad jos nisu objavljene kazne![]()

Mali im je objasnio kako se vozi po kisi.
Prvi, nakon Senne, koga mogu u potpunosti da "svarim"(eto,ni Lewisa nisam uspeo potpuno).Nadam se da ce do kraja konkurisati za titulu,pa i osvojiti je,sto da ne.Bolje i sada,nego posle u Ferrariju.
Drago mi je da BGP nije blistao i profitirao na tudjoj muci.Nisu ni za ovoliko vozili danas,ali suvise je dobar auto da bi manje osvojili.
Webberu desetka za nastup,a narocitoza ono "pranje" Buttona sa spoljne strane.
McLareni najzad u gornjem domu.Daleko do sjajnog,ali bolje od ocekivanog.
Lewis se malo izblamirao onom nepaznjom u par navrata i rizicnim okretanjima,ali i njemu jedna desetka za preticanje Kimija,takodje spolja.Jeste da je Ferrari bio ocajan,ali spolja je spolja.
Steta za Sutila.Jednom mu se ovo mora vratiti dobrim.Covek je odlican po kisi,nema sumnje.
Buemi isto zasluzuje pregrst pohvala.
Nesrecni Alonso.On jedini nije imao nikakve koristiod kise.Upropastila ga.
Bas sam se sad napalio na trke,pa me raduje sto je naredna vec sledece nedelje.![]()
za sta ? Kao srebrna balerina moze da dobije desetku 
Prilicno (ne)zanimljiva trka. Red Bull ima jako brz bolid i bez dabl-deker difuzora i ovo je rezultat dobrog rada. Superiorno od pocetka do kraja, sasvim zasluzena dvostruka pobeda. Bravo!
Ali vise od svega me raduje budjenje Mclarena i nastavak ponora Ferrarija. Sta god ovde crveni govorili, mogu samo da budu ponosni sto cvrsto drze dno tabele. Samo neka i ostane tako
Hamilton jeste gresio ali je obisao 3 (tri) puta Kimija. Kova se konacno malo trgao i eto bodova za srebrne danas. Vise nego ocekivano, sasvim dovoljno.Ostali tu i tamo. Kisa je mnogima upropastila trku danas, a pogotovo mi je zao Sutila. Zasluzio je te bodove.
I kao sto rekoh, sacekajmo jos par dana da dolete kazne![]()
jos malo pa ce biti bolji od force india REZULTATI VN KINE
1. Sebastien Vettel (NJEM/Red Bull) 1;57:43.485
2. Mark Webber (AUS/Red Bull) +10.970
3. Jenson Button (ENG/Brawn GP) +44.975
4. Rubens Barrichello (BRA/Brawn GP) +1:03.704
5. Heikki Kovalainen (FIN/McLaren) +1:05.102
6. Lewis Hamilton (ENG/McLaren) +1:11.866
7. Timo Glock (NJEM/Toyota) +1:14.476
8. Sebastien Buemi (ŠVI/Toro Rosso) +1:16.439
9. Fernando Alonso (ŠPA/Renault) +1:24.309
10. Nick Heidfeld (NJEM/BMW) +1:31.750
11. Sebastien Bourdais (FRA/Toro Rosso) +1:34.156