FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A meni je čudan nordi...nema ga više na našoj temi a toliko je trtljao kako će se "žrtvovati" kod Slavice ili njihovih ćerki zarad toga da Berni ne pravi više gluposti kako bi njegova persona ili ćerkice uticale na njega :think:
Ako je to njegovo maslo,onda je malo i preterao :lol:
Ajde nordi lepo nam kaži,da li je mama Slavica toliko vatrenija od svojih ćerki :roll:

Žalila se u nekim novinama da Berni radi do 20h, dodje kući, jede i legne da spava. Znači Berni živi kao sav normalan svet. Ako je u njegovim godinama očekivala nezaboravan sex...

Резултати данашњег тестирања (Барселона):

untitled-17-1.jpg

Nisam zaboravio tu 1996. godinu.Pogledaj ponovo sredisnji deo posta.;)
Ostatak tvog posta mi je potpuno prihvatljiv.Dodao bih samo da su neke promene pravila(pre svega dolivanje goriva),a i elektronika,omogucile Michaelu da ima drugaciji pristup voznji-"intelektualni".
Jedino je problem sto svi ne dozivljavamo i ne vrednujemo jednako Schumacherove rezultate i metodologiju,a vidimo i da vracanje sve veceg broja karakteristika bolida i pravila iz ere pre Schumachera,implicitno govori da i mi,koji nismo impresionirani Schumacherom(proporcionalno njegovim rezultatima),mozda imamo osnova za to.
Jeste da je to subjektivno,ali tesko je i biti objektivan u F1.Veliki raspon u konkurentnosti ekipa ce uvek ostavljati prostora spekulacijama.Sve to cini F1 cirkus.
P.S.Gotovo sam siguran da ce drugarka BOKI ponovo primetiti da sam nastavio "filozofirati".:lol:

Vjerovatno bi primijetila ali mi internet veza bila u prekidu.;) :lol: :cao:

Kako bi bilo lepo kada bismo znali sta je ko testirao,bar u grubim crtama.
Ovaj McM kao da nije promenio nista osim guma,gledajuci povrsno i letimicno.
Nemam nesto ni motiva traziti sitne detalje,kad je pitanje sta ce sve da izmene do pocetka sezone.
Samo se nadam da ce sva ova tumbanja doneti boljitak svima, a posebno ljubiteljima direktnih vozackih okrsaja na stazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back