FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najneverovatniji kraj trke i sezone.
Na ovo nemam sta da dodam.

:klap::worth:
Svaka ti dala (i na vreme dobila :lol:)

O tome vam ja pricam.samo sto vise volim da kazem "najkompletniji vozac":D

:hvala:
Da i ti nisi nesto dobio na kladionici ili samo zelis dobro "klupskom kolegi"?:lol:
U pravu si za Alonsa:"najkompletniji" je najbliza odrednica.
Kako bi on danas 'ladno dovezao Lewisov McLaren do titule,bez ovakvih stresova.
Zao mi je sto ja nikad necu voleti Alonsa kao ti,mada ja vec 14 godina ne volim nikoga od vozaca.Samo ih cenim po ucinku.Alonso je tu na podijumu,a trenutno na najvisoj stepenici.

http://uk.eurosport.yahoo.com/02112...-brazil-gestures-winning-brazilian-grand.html
zbog toga ga ja volim
ferrari-s-driver-felipe-massa-brazil-gestures-winning-brazilian-grand.html

Vratih se iz kafane. Jelen pivo je čudo.

Zahvaljujem navijačima Ferarija na čestitkama. Većina je sportski priznala današnji epilog trke. Konstruktorska titula je zaslužena iz razloga što je Kovalainen nažalost vozač Meklarena.

Najbolji su ovi pametnjakovići što prosipaju teorije tipa Denis šapnuo Gloku u slušalice :hahaha: . Deco odrastite.

Ako će pojedinci već da čitaju Glokovu telemetriju, neka počnu prvo sa Kimijevom u Kini. Sve će biti jasno. Izađite na led u klizaljkama, pa potom u običnim cipelama i opet će vam sve biti jasno. Samo što u Kini ne beše promene vremenskih uslova.

Bili smo blizu ponora, ali što je jednom neko rekao "hodali smo po ivici žileta". Nemojte se ljutiti Ferarijevci, ali meni je sve ovo mnogo slatko upravo zbog vašeg prošlogodišnjeg naslađivanja. Da je moglo bolje da se izrežira - teško.

Понаша се као да га претичу за цео круг...
Нећу да кажем да је га намерно пропустио, само, могао је много боље то да одради.
Што рече ''DB 06'' телеметрија ће све показати...
И да се неким случајем утврди како је Тимо намерно успорио (мада чисто сумњам), не требају нам никакве судијске исправке...

Poslednja izmena:
:hvala:
Da i ti nisi nesto dobio na kladionici ili samo zelis dobro "klupskom kolegi"?:lol:
U pravu si za Alonsa:"najkompletniji" je najbliza odrednica.
Kako bi on danas 'ladno dovezao Lewisov McLaren do titule,bez ovakvih stresova.
Zao mi je sto ja nikad necu voleti Alonsa kao ti,mada ja vec 14 godina ne volim nikoga od vozaca.Samo ih cenim po ucinku.Alonso je tu na podijumu,a trenutno na najvisoj stepenici.

Danas nista,ponuda je bila slaba[ocajne kvote],ali kvalifikacije rasturam :D 14/18 ove godine.
Hamiltona ne volim zbog svega od prosle godine,ali kvalitet ne mogu[i nisam pokusavao] da mu osporim.Da nije bilo onolike naklonosti RD prema njemu ubedjen sam da bi McLaren [i Alonso] danas slavili drugu uzastopnu titulu.

Vratih se iz kafane. Jelen pivo je čudo.

Zahvaljujem navijačima Ferarija na čestitkama. Većina je sportski priznala današnji epilog trke. Konstruktorska titula je zaslužena iz razloga što je Kovalainen nažalost vozač Meklarena.

Najbolji su ovi pametnjakovići što prosipaju teorije tipa Denis šapnuo Gloku u slušalice :hahaha: . Deco odrastite.

Ako će pojedinci već da čitaju Glokovu telemetriju, neka počnu prvo sa Kimijevom u Kini. Sve će biti jasno. Izađite na led u klizaljkama, pa potom u običnim cipelama i opet će vam sve biti jasno. Samo što u Kini ne beše promene vremenskih uslova.

Bili smo blizu ponora, ali što je jednom neko rekao "hodali smo po ivici žileta". Nemojte se ljutiti Ferarijevci, ali meni je sve ovo mnogo slatko upravo zbog vašeg prošlogodišnjeg naslađivanja. Da je moglo bolje da se izrežira - teško.

nismo ljuti'titula je pripala onome ko se izborio za nju a nama je malo falilo
bilo bi drugacije da nije bilo greske u singapuru a sada je sve to za nama pa cekamo sledecu sezonu kada cemo da se pokazemo

Da nije bilo onolike naklonosti RD prema njemu ubedjen sam da bi McLaren [i Alonso] danas slavili drugu uzastopnu titulu.

Odlicna konstatacija i u potpunosti se slazem,jer sam prosle godine vise bio za Alonsa nego za Hamiltona. U sustini ,a ne navijam za vozaca vec za tim,ali kada imas 2 asa u timu,moras se odluciti za jedno. Odabrati manje zlo jelte :lol:

Danas nista,ponuda je bila slaba[ocajne kvote],ali kvalifikacije rasturam :D 14/18 ove godine.
Hamiltona ne volim zbog svega od prosle godine,ali kvalitet ne mogu[i nisam pokusavao] da mu osporim.Da nije bilo onolike naklonosti RD prema njemu ubedjen sam da bi McLaren [i Alonso] danas slavili drugu uzastopnu titulu.

14/18 :klap: Skoro kao tvoj ljubimac.:D
Lepo si se ti novcano situirao,rekao bih.:lol:
O prosloj sezoni bi se moglo jos dosta pricati,ali je sigurno da bi ishod bio bas takav,kako kazes,mada to spada u domen sbbkbb,sto je jako nezahvalno za ozbiljnu diskusiju.
Ipak,tesko je odoleti stvarima koje su ocigledne.

Ja sad gledam snimak iznova i iznova. Ok, onaj deo sa Glokom, ne bih komentarisao, jer se kamera ukljucuje neposredno, pre nego sto Vettel krece u preticanje, a za njim i Hamilton. Dakle, ne vidimo kako su se njih dvojica, a i ostali, primicali i obilazili Gloka.

Ono sto meni nikako nije jasno i ne mogu da objasnim, sta se desilo tamo kada je Vettel ushio Hamiltona. Nesto pre toga, vidimo Kubicu, koji pored njih dvojice prolazi tako ladno, kao da nisu u istoj klasi, a za njim krece Vettel, koji opet pored Hamiltona prolazi ladno!
Prvo u cemu je fora sa Kubicom koji juri ko muva bez glave, a drugo, odakle se odjednom napravio onaj prostor da Vettel slicno izvede nad Hamiltonom!?

Uf,kako bih voleo da sam cuo njegovo deranje,ali mi je HRT iskljucen cele sezone tako da nista od toga....
Sto se tice Kubice i meni je nejasno...Covek zaostaje za puni krug i nema prava da obilazi vozace koji su ispred njega (Hamiltona i Vettela) sve dok ga oni ne puste....

I pored sve ove napetosti nisam stigao ni da se osvrem na oprostaj DC-a danas. 15 godina,246 trka,13 pobeda. Mislim da je to pristojna karijera,ma koliko ga neki mrzeli i smatrali ga losim vozacem. Sretno u daljem zivotu Dejvide!

Za sve McLarenovce.

a984babe3db3feffe4e295c5-1.gif

Dugo cu pamtiti ovu sliku.(izvinjavam se unapred ako se neko oseti uvredjenim,zaista mi to nije bila namera)

Zahvaljujem na ovim kadrovima, ako se ikada sretnemo imaš od mene piva koliko ti duša želi.

Prenos sam gledao na RTL, jer onog Babića organski ne mogu da svarim. Čujem da se već bio ponadao kada je Fetel obišao Hamiltona :rotf: . Elem, na RTL je Daner pred ulazak u poslednji krug napomenuo da Glok vozi 5-6 sekundi sporije i da je jedini on ostao na gumama za suvu stazu. Tu je postalo jasno ko je meta za obilaženje u poslednjem krugu. Ne znam šta je Kubica dokazivao na samom kraju trke, a ne smem ni da zamislim šta bi se desilo da je napravio neko sranje. Rešio da se nudi Ferariju za 2010.

Važno da nisu bili milioni kod Glocka... ali idemo dalje.

Sve čestitke Lewisu, realno, ove sezone ne bio taj koji je najmanje grešio, a najbolje se snalazio kada je to bilo ključno. Svaka čast, zaslužio je dečko. Odlično odrađen posao.

Vettel je sebi obezbedio mesto u Ferrariju za 2010., zapamtite ovo :) Dečko je bio zvezda dana. Obići čoveka koji vozi jedan od najboljih bolida, odlično se snalazi po kiši i uz to očajnički brani poziciju je stvarno umetnost. Massi svaka čast, odlična partija, uradio je sve što je bilo do njega... a poraz za bod ide na dušu Domenicalija i gomile grešaka ekipe u ovoj godini. Doduše i sam Massa je brljavio u kišnim partijama, ali uglavnom je propuštao bodove zbog strategije i grešaka u boxu.

Družina Coulthard, Barichello, Fisichella nema više šta da traži u cirkusu. A i Kovalainen je vozio kao baba - pod hitno otkaz, zameniti ga npr. Kubicom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back