Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Ja sam uvek za opoziciju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najneverovatniji kraj trke i sezone.
Na ovo nemam sta da dodam.
Svaka ti dala (i na vreme dobila)
O tome vam ja pricam.samo sto vise volim da kazem "najkompletniji vozac"![]()
Pravi pristup, ovo prvi put cujem na ovoj temi...ja vec 14 godina ne volim nikoga od vozaca.Samo ih cenim po ucinku...
Pravi pristup, ovo prvi put cujem na ovoj temi![]()
Da i ti nisi nesto dobio na kladionici ili samo zelis dobro "klupskom kolegi"?
U pravu si za Alonsa:"najkompletniji" je najbliza odrednica.
Kako bi on danas 'ladno dovezao Lewisov McLaren do titule,bez ovakvih stresova.
Zao mi je sto ja nikad necu voleti Alonsa kao ti,mada ja vec 14 godina ne volim nikoga od vozaca.Samo ih cenim po ucinku.Alonso je tu na podijumu,a trenutno na najvisoj stepenici.
Vratih se iz kafane. Jelen pivo je čudo.
Zahvaljujem navijačima Ferarija na čestitkama. Većina je sportski priznala današnji epilog trke. Konstruktorska titula je zaslužena iz razloga što je Kovalainen nažalost vozač Meklarena.
Najbolji su ovi pametnjakovići što prosipaju teorije tipa Denis šapnuo Gloku u slušalice. Deco odrastite.
Ako će pojedinci već da čitaju Glokovu telemetriju, neka počnu prvo sa Kimijevom u Kini. Sve će biti jasno. Izađite na led u klizaljkama, pa potom u običnim cipelama i opet će vam sve biti jasno. Samo što u Kini ne beše promene vremenskih uslova.
Bili smo blizu ponora, ali što je jednom neko rekao "hodali smo po ivici žileta". Nemojte se ljutiti Ferarijevci, ali meni je sve ovo mnogo slatko upravo zbog vašeg prošlogodišnjeg naslađivanja. Da je moglo bolje da se izrežira - teško.
Da nije bilo onolike naklonosti RD prema njemu ubedjen sam da bi McLaren [i Alonso] danas slavili drugu uzastopnu titulu.
Danas nista,ponuda je bila slaba[ocajne kvote],ali kvalifikacije rasturam14/18 ove godine.
Hamiltona ne volim zbog svega od prosle godine,ali kvalitet ne mogu[i nisam pokusavao] da mu osporim.Da nije bilo onolike naklonosti RD prema njemu ubedjen sam da bi McLaren [i Alonso] danas slavili drugu uzastopnu titulu.
,ali kada imas 2 asa u timu,moras se odluciti za jedno. Odabrati manje zlo jelte![]()
14/18Skoro kao tvoj ljubimac.
Lepo si se ti novcano situirao,rekao bih.
O prosloj sezoni bi se moglo jos dosta pricati,ali je sigurno da bi ishod bio bas takav,kako kazes,mada to spada u domen sbbkbb,sto je jako nezahvalno za ozbiljnu diskusiju.
Ipak,tesko je odoleti stvarima koje su ocigledne.
Ma ajd' sto zaostaje, nego kako je bre odjednom dobio ta krila, sta su mu uradili![]()
Za sve McLarenovce.
![]()
Dugo cu pamtiti ovu sliku.(izvinjavam se unapred ako se neko oseti uvredjenim,zaista mi to nije bila namera)