FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Далеко је и Маса од правог шампиона али када се све сабере и одузме језичак је мало више на Масиној страни...
Моје мишљење је да је нешто лошији возач показао нешто више од бољег возача.

Који је то возач сигурнији када вози на граници излетања него кад вози са нпр. 80% могућности:?:
Занимљиво ми је што Хамилтон није успео да нападне Фетела, чак се овај мало и удаљио...

Ovo danas definitivno nije bio pravi Hamilton. Po meni je problem bio u glavi. Seti se da je prosle godine titulu izgubio u poslednjoj trci. Isto kisa,izletanje sa staze na ulasku u boks,...... Psiha je cudo.

A Masa ???? Ne volim ga jer je vozac koji uvek vozi na sigurno,koji nikad ne rizikuje ni najmanje....

A to ko je najbolji vozac.....mislim da je Alonso bez premca u ovoj konkurenciji. Pa onda Kimi,koji je uvek imao problema u glavi....sa ozbiljnoscu. I ocigledno je da je osvajanje titule prosle sezone kod njega drasticno smanjilo motiv za ovu sezonu.

ma Hamilton je vozio ko najgora pi*kica, kao da mu je odranije bilo javljeno da 'podmitili smo sve osim 4 vozaca, tako da ces biti peti'.

Jedini koji ne bi propustili Hamiltona su Glok,Weber i Alonso.
Da je neko drugi u pitanju pa i da covek posumnja,ovako nema smisla.Setite se kako su Alonso i Heidfeld obilazili ostale vozace u Belgiji.Kao da su bili parkirani-toliko znace gume.

.

Све у свему мислим да је Маса за нијансу ову сезону одвезао боље од Хамилтона.
Јесте показао колико је лош у неким ситуацијама, али је било и трка у којима је бриљирао.

Прошле сезоне Хамилтон је изгубио титулу због своје грешке, а Маса је ове године изгубио титулу због тима, ипак има разлике...

На крају честитке Хамилтону и сребрнима на освојеној возачкој титули, е сад колико је она заслужена је нека друга прича, нећу да вам кварим весеље...

Cestitam srebrnima, ali ipak Masa je vozacki bio bolji ove godine, samo su ga mehanicara sprecili da uzme titulu.

GP_Inglaterra01-1.jpg

ajde dosta naricanja i gatanja, gledanja u pasulj........:)

to što je Hamilton pobedio a Masa izgubio nikom od vas... nas..... sem njih:mrgreen::arrow: ...ni iz džepa ni u džep:idea:

lepo uživajte...a ja kidam na LJEVOOOOO:bye::bye::bye:

Ma te price ko je bolji vozac u formuli su nezahvalne. Ne mogu se vozaci tako lako porediti. Jer nemaju svi isti kvalitet bolida.
Da li bi Sumaher bio to sto je bio da je vozio npr za Dzordan?
Da li bi mozda Kubica ove godine bio prvak da je vozio za Ferari?
To su pitanja na koje se ne moze dati odgovor sa 100% sigurnosti.

Jedini koji ne bi propustili Hamiltona su Glok,Weber i Alonso.
Da je neko drugi u pitanju pa i da covek posumnja,ovako nema smisla.Setite se kako su Alonso i Heidfeld obilazili ostale vozace u Belgiji.Kao da su bili parkirani-toliko znace gume.

U Belgiji je bila mnogo jaca kisa da ne kazem provala oblaka, a uporedjivati Belgiju i Brazil je suludo. Cuo sam da je Spa mnogo duza staza od ove :) a i temperatura je bila mnogo niza od danasnje u Brazilu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back