FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bili su i kod Hamiltona brat i otac,za majku nisam siguran ali to je toliko nebitno da ne vredi o tome raspravljati.
Milos i DB06 su samo hteli da pokazu- da se narodski izrazim "da i vase g..no smrdi".:lol:
To nikad nisam ni pominjao do sad i kao sto sam rekao,ne interesuje me,samo budite realni.

Bili su i kod Hamiltona brat i otac,za majku nisam siguran ali to je toliko nebitno da ne vredi o tome raspravljati.
Milos i DB06 su samo hteli da pokazu- da se narodski izrazim "da i vase g..no smrdi".:lol:
To nikad nisam ni pominjao do sad i kao sto sam rekao,ne interesuje me,samo budite realni.

I ja mislim da je to suvišno spominjati. Kriv je DB06! :D

I ja mislim da je to suvišno spominjati. Kriv je DB06! :D

Izgrednika kazniti pod hitno!!!:lol:

Videces ti sutra sta je "suvisno" kada svaki minut budu ubacivali reakcije brojne rodbine na trenutna desavanja u trci.;)
Na stazi klanje,a mi gledamo tata Massu kako brise znoj,dok ga "bolja polovina" bojazljivo hvata za ruku,a tata Hamilton ocima "proseca" okolinu...:roll:

Porodica hamilton me malo podseca na porodicu Salabajzeric (secate se onog starog crtaca?)
- 'tata, opet smo zaebali stvar
- mrrrmmlj mrrrmlj, 'pusti sine, mmrmlj mrmlj, pokazacemo mi njima dogodine

Izgrednika kazniti pod hitno!!!:lol:

Videces ti sutra sta je "suvisno" kada svaki minut budu ubacivali reakcije brojne rodbine na trenutna desavanja u trci.;)
Na stazi klanje,a mi gledamo tata Massu kako brise znoj,dok ga "bolja polovina" bojazljivo hvata za ruku,a tata Hamilton ocima "proseca" okolinu...:roll:

Već sam navikla na loše prenose - posebno ove zadnje trke. Zamisli tek kad se i drugi ugledaju na njih pa sledeće sezone upoznamo sve roditelje. :roll:

Kmeri,čestitke na konstriktorskoj tituli koju možete da "okačite mačku o rep" :lol:
Vožnja Hamiltona - rutinski odrađen posao :whistling:
Jedno pitanje za kmere:HOĆE LI VIŠE TAJ LATINO-ŠPORETAR DA POKAŽE VEĆ JEDNOM DA NA STAZI ZASLUŽUJE BAREM DRUGO MESTO :rtfm: :!::!::!::?::?::?:

voleo bih da Kimi objasni zasto je zaspao na izlasku iz prvog pita,a nije mu prvi put

Da ti objasnim ja umesto njega, mada objasnio je kasnije u trci. Pa cekao covek da prodje Masa, ali ovoga nigde nije bilo.

Vidim crveni da ste se nesto umusili posle onog danasnjeg propustanja. Sreca sto su vec crveni, pa obraz ne moze da pocrveni. Najjaci je bio Alonsov inzenjer, kao stisni Kimija izgleda da ima problem :hahaha: . Sigurno ce ovih dana izaci na svetlost dana telemetrija iz tog kruga, pa to ce biti takva smejurija da nemam reci.

Da nije bilo sramne i skandalozne Belgije danas bi se slavila titula. Ipak, bice jos sladje slaviti je u gostima.

Cestitke Lewisu na rutinskoj pobedi.
Cestitke Heikkiju i ALonsu za onu razmenu pozicija na pocetku.
Cestitke Ferrariju na konstruktorskoj tituli.
Poslednjih nekoliko haoticnih trka,kao i znacaj ove za pojedine vozace su uslovili ovo "odradjivanje" posla u Kini.Prosta matematika i iskustvo kazu da se tako osvoji najvise bodova.:neutral:
Ni uz najbolju zelju ne uspevam vise napisati bilo sta suvislo po pitanju ove trke.
--------------------------------------------------
Moram samo istaci ono debilno pravilo da na zadnjoj trci ne moze da se menja motor(onaj "dzoker").:dash:
Ne bih sad previse filozofirao,jer se to znalo od pocetka sezone,pa su svi mogli da se prilagode,ali nema mnogo logike.Neko je svoj maler sa motorom mogao besplatno da anulira tokom sezone,a sada se teoretski moglo desiti da nekom ode motor i da nema pravo na "dzokera".Ravnopravno,nema sta.
A i ja moram svasta da primetim...:rumenko::roll:

Svaka cast, rutinski odradjen posao odlicno je odvozao trku i jos je blizi tituli. Ostala ja jos jedna trka na kojoj svasta moze da se desi. Sto se tice propustanja Masse to se moglo i ocekivati, nista novo. Inace jako dosadna trka za gledanje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back