Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
I tatica i batica i sva rodbina hamiltonova mi smetaju. Jel gledam trku ili kucni video sa izleta hamiltonovih?
Kimi je jednom doveo baku na trku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi crveni se uhvatili za taticu kao da je jedini,a Kimijevu babu i Massinu familiju niko nije spominjao[osim kad pobedi]

Bili su i kod Hamiltona brat i otac,za majku nisam siguran ali to je toliko nebitno da ne vredi o tome raspravljati.
Milos i DB06 su samo hteli da pokazu- da se narodski izrazim "da i vase g..no smrdi".
To nikad nisam ni pominjao do sad i kao sto sam rekao,ne interesuje me,samo budite realni.
Milos i DB06 su samo hteli da pokazu- da se narodski izrazim "da i vase g..no smrdi".![]()

za narodnu mudrost.I tatica i batica i sva rodbina hamiltonova mi smetaju. Jel gledam trku ili kucni video sa izleta hamiltonovih?

I ja mislim da je to suvišno spominjati. Kriv je DB06!![]()

Izgrednika kazniti pod hitno!!!
Videces ti sutra sta je "suvisno" kada svaki minut budu ubacivali reakcije brojne rodbine na trenutna desavanja u trci.
Na stazi klanje,a mi gledamo tata Massu kako brise znoj,dok ga "bolja polovina" bojazljivo hvata za ruku,a tata Hamilton ocima "proseca" okolinu...![]()

skoro svaka je glupa i dosadna,nista novo
voleo bih da Kimi objasni zasto je zaspao na izlasku iz prvog pita,a nije mu prvi put
trka ovako bedne F1 ne moze biti zanimljiva bez kise

Kmeri,čestitke na konstriktorskoj tituli koju možete da "okačite mačku o rep"
Vožnja Hamiltona - rutinski odrađen posao![]()
Jedno pitanje za kmere:HOĆE LI VIŠE TAJ LATINO-ŠPORETAR DA POKAŽE VEĆ JEDNOM DA NA STAZI ZASLUŽUJE BAREM DRUGO MESTO![]()
![]()
voleo bih da Kimi objasni zasto je zaspao na izlasku iz prvog pita,a nije mu prvi put
. Sigurno ce ovih dana izaci na svetlost dana telemetrija iz tog kruga, pa to ce biti takva smejurija da nemam reci.

Luise samo naprijed! Jos jedna pobjeda i eto titule...samo disciplinovano! Najbolji si!![]()