FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve čestitke Hamiltonu, Meklarenu i navijačima srbrnih. Potpuno zaslužena pobeda i nema šta puno da se priča. Danas je Hamilton bio neuhvatljiv i zato je i slavio. Svaka čast!
Što se tiče zamene pozicija crvenih, sasvim logičan splet, isto bi uradili i svi ostali i siguran sam da nije ni prvi a ni poslednji put da neka ekipa to radi. Samo što nema leba od mnogo takstiziranja... treba da se nagazi... :)

Jeste upratili šta je Massa rekao na presici :" I catch Kimi...." :lol:

:hahaha:
Kakav klovn.:roll:
Samo mi se cini da je pogresnog hvatao.Trebao je Lewisa da "uhvati".
Kako lik ne ume da cuti kad treba.Ruga se coveku koji mu je udelio pomoc(posto je,sirotan, toliko molio).
O,gluposti,ime ti je Felipe Massa.
Nije to ni glupost,vec bezobrazluk i samoljubivost.:thumbdown:

:hahaha:
Kakav klovn.:roll:
Samo mi se cini da je pogresnog hvatao.Trebao je Lewisa da "uhvati".
Kako lik ne ume da cuti kad treba.Ruga se coveku koji mu je udelio pomoc(posto je,sirotan, toliko molio).
O,gluposti,ime ti je Felipe Massa.
Nije to ni glupost,vec bezobrazluk i samoljubivost.:thumbdown:

Masa je bio zbunjen i nije znao kako da se izrazi a Kimi je to uradio bez problema. Istakao je da je to potpuno normalno i pošto on nema šta da izgubi sada pomaže ekipi.

Masa je bio zbunjen i nije znao kako da se izrazi a Kimi je to uradio bez problema. Istakao je da je to potpuno normalno i pošto on nema šta da izgubi sada pomaže ekipi.

Zato je Kimi sampion i treba da bude,a Massa nije i NE treba da bude.:cool:
P.S.Nisam siguran da je samo zbunjenost.Prosle godine je udarao na sva zvona kako je pomogao Kimiju,implicitno to nazivajuci "timskim radom".Sada prica stvari za koje svi znamo da su smesne.
Morace "mentor" i tu malo da ga poduci.
Izes "sampiona" koga svemu neko mora da poducava.:thumbdown:
Kako im se samo Alonso svima smeje,ubedjen sam.:mrgreen:

Kakva tragična sezona... Budimo iskreni - ni jedan ni drugi ne zaslužuju da budu šampioni (mislim na Massu i Hamiltona). Kad neko vozi poput Lewisa u Bahreinu ili Kanadi, ili Masse u Maleziji i Vel.Britaniji, onda je tužno što će se njegovo ime naći na listi šampiona. No dobro, kad je mogao jedan J.Villeneuve da se mađe na toj listi, onda ima mesta i za nekog od ove dvojice.
Hamilton je ipak daleko talentovaniji vozač od brazilskog kišnog majstora- to moram da priznam, ali meni su i jedan i drugi antipatični do besvesti...
Ova trka juče je bila smor i nemam šta da kažem na tu temu, osim da dodam da se nadam da nećemo još mnogo takvih gledati u budućnosti. Ah, kad će više ta sledeća sezona...

Kakva tragična sezona... Budimo iskreni - ni jedan ni drugi ne zaslužuju da budu šampioni (mislim na Massu i Hamiltona). Kad neko vozi poput Lewisa u Bahreinu ili Kanadi, ili Masse u Maleziji i Vel.Britaniji, onda je tužno što će se njegovo ime naći na listi šampiona. No dobro, kad je mogao jedan J.Villeneuve da se mađe na toj listi, onda ima mesta i za nekog od ove dvojice.
Hamilton je ipak daleko talentovaniji vozač od brazilskog kišnog majstora- to moram da priznam, ali meni su i jedan i drugi antipatični do besvesti...
Ova trka juče je bila smor i nemam šta da kažem na tu temu, osim da dodam da se nadam da nećemo još mnogo takvih gledati u budućnosti. Ah, kad će više ta sledeća sezona...

apsolutno

netačno :thumbdown:

Netačno??? 'Ajde pokušaj da ostaviš svoje navijačke strasti po strani i zapitaj se malo gde bi tvoj pulen bio da smo imali normalnu sezonu? Ubeđena sam da bi sa ovakvim učinkom davno ispao iz konkurencije za titulu. To što će on - najverovatnije- biti šampion, može da se pripiše generalno lošoj sezoni i nedostatku ozbiljne konkurencije (Kimijevoj sezoni za zaborav, Alonsovom lošem bolidu- donedavno, odluci BMW-a da se preusmeri na razvoj bolida za sledeću sezonu i tome što ostatak karavana nije bio konkurentan). Ne možeš mi reći da je Hamilton vozio šampionsku sezonu... Pokušaj objektivno da sagledaš situaciju, molim te.

pch1010606221024x768wl2-1.jpg

lewhamronbrazilit1-1.jpg

Ako vec mora neko od njih dvojice,onda titulu puno vise zasluzuje Hamilton.
Masina voznja zavisi od vremenskih uslova.
Koliko vozaca je pretekao Massa a koliko Hamilton ove sezone?
Koliko puta je bio kaznjen Hamilton,koliko Massa?
Odgovor na [moguce] vase pitanje: Koliko je gluposti Hamilton napravio? Previse za jednu sezonu ali je sve debelo platio.

Netačno??? 'Ajde pokušaj da ostaviš svoje navijačke strasti po strani i zapitaj se malo gde bi tvoj pulen bio da smo imali normalnu sezonu? Ubeđena sam da bi sa ovakvim učinkom davno ispao iz konkurencije za titulu. To što će on - najverovatnije- biti šampion, može da se pripiše generalno lošoj sezoni i nedostatku ozbiljne konkurencije (Kimijevoj sezoni za zaborav, Alonsovom lošem bolidu- donedavno, odluci BMW-a da se preusmeri na razvoj bolida za sledeću sezonu i tome što ostatak karavana nije bio konkurentan). Ne možeš mi reći da je Hamilton vozio šampionsku sezonu... Pokušaj objektivno da sagledaš situaciju, molim te.

kako da gleda objektivno ako jedva pamti zadnju titulu a zadnjeg broja 1 ne zeli ni da se seca :hahaha:

Moj pulen bi sigurno već odavno obezbedio u ovoj nekonkurentskoj sezoni titulu mnogo ranije da se nisu vaši prsti uvukli u testo fia...da je pravio greške,pravio ih je (mada vidim da si početnik pa sigurno ne znaš šta sam sve ovde pisao za te njegove gluposti).....a inače vidim kako se vadiš na to koji su to sve nedostaci ove godine bili i koji "pomažu" Hamiltonu da bude neprikosnoven :rotf::rotf::rotf: - izvini ali stvarno moram da se slatko nasmejem.....Kimijeva prošla titula je mnogo ranije nego što je odlučena ispljuvana od vas kmera iz istog razloga kao i ove jer ste počeli pre vremena da kukate k'o babe kako je "katasrofa od sezone" i ostale gluposti Aaaaaaaa kada je Kimi uzeo titulu,onda ste se od sreće u.rali i skakali k'o bebice na m.jčinu s.su i onad je sve palo u zaborav i pamtila se jedna neverovatna sezona gde je Hamilton uk.njao 17 bodova prednosti i veličalo se njegovoj tituli kao prvoj vašoj posle 30 godina...a još ste i čestitali 2-3 trke pre kraja Hamiltonu na tituli a posle ste se vadili "Ko,ja rek'o to,ma ajde".....nego se ti mićo moj malo zapitaj da li ovaj vaš latino-šporetar ima još neku moć za zadnju trku....možda sada zove u pomoć pored već Kimija,Alonsa,FIA i neke brazilske vudu vračare sa reke Amazon da mu priteknu u pomoć :thumbdown:
Ispljuvali ste Hamiltona i imali ste ga u usta ove dve godine više nego leba i vazduha :dash:

Nordi, hvala na podršci! :)
Fernando, ti znaš da se ja uglavnom slažem sa tobom. Tako je i ovog puta što se tiče sledeće sezone i delim tvoje želje. A što se kažnjavanja Hamiltona tiče, po meni je jedino Belgija diskutabilna. U Maleziji (ili Bahreinu- ne sećam se, ali mislim da je Malezija) je usporavao ljude u brzom krugu u kvalifikacijama i opravdano je kažnjen sa +5 na startu. U Kanadi je napravio glupost decenije i, ponovo opravdano, kažnjen sa +10 na sledećoj trci. U Francuskoj sekao šikanu- kažnjen, opravdano. U Belgiji... ne znam... mene je više zabolela činjenica što je "majstor" za kišu, Massa, ni kriv ni dužan dobio pobedu s neba, pa možda zbog toga ne mogu da prosuđujem kako treba o ovoj kazni. U Japanu- opet zaslužio (po meni), s tim da bih ja njemu dala drive through a Massi drive through +10 sec (je l' tako ono ide?) za ono što je on napravio. Sve u svemu- napravio je mnogo gluposti, platio je za sve njih, ali daleko je on od apsolutno zaslužene titule- ako sudimo po njegovim vožnjama. Da, slažem se i da je više zaslužio on, nego Massa, ali opet izražavam žaljenje što će ijedan od njih da bude šampion.
O, ne... opet sam razvezla do besvesti... :rumenko:

Da, sećam se šta si pisao- rekla sam da sam ovaj pod-forum redovno čitala, iako nisam aktivno učestvovala u raspravama... Čak bih mogla i da te citiram, jer sam vrištala od smeha kad sam posle Kanade pročitala tvoj post- nešto u stilu- "majko moja, pojede mi džigericu (Hamilton)"- nemoj mi zameriti na nepotpunom citatu, ali bilo je u tom fazonu.
Samo da mi je znati gde si ti našao da ja smatram da je Massa zaslužio ovu titulu više od Hamiltona... Pa rekoh da je talentovaniji Hamilton 10 puta. Samo sam rekla da nije vozio šampionski- dovoljno je što mu je glavni konkurent taj "latino-šporetar", kako ga ti zoveš...to je dokaz koliko je sezona bila otužna... i to je moje mišljenje. Ok? Nema potrebe da se nerviraš.

pch1010606221024x768wl2-1.jpg

Ako vec mora neko od njih dvojice,onda titulu puno vise zasluzuje Hamilton.
Masina voznja zavisi od vremenskih uslova.
Koliko vozaca je pretekao Massa a koliko Hamilton ove sezone?
Koliko puta je bio kaznjen Hamilton,koliko Massa?
Odgovor na [moguce] vase pitanje: Koliko je gluposti Hamilton napravio? Previse za jednu sezonu ali je sve debelo platio.

Slika je super! Na Masinom kačketu treba zamijeniti slova U i A. :lol:

Moj pulen bi sigurno već odavno obezbedio u ovoj nekonkurentskoj sezoni titulu mnogo ranije da se nisu vaši prsti uvukli u testo fia...da je pravio greške,pravio ih je (mada vidim da si početnik pa sigurno ne znaš šta sam sve ovde pisao za te njegove gluposti).....a inače vidim kako se vadiš na to koji su to sve nedostaci ove godine bili i koji "pomažu" Hamiltonu da bude neprikosnoven :rotf::rotf::rotf: - izvini ali stvarno moram da se slatko nasmejem.....Kimijeva prošla titula je mnogo ranije nego što je odlučena ispljuvana od vas kmera iz istog razloga kao i ove jer ste počeli pre vremena da kukate k'o babe kako je "katasrofa od sezone" i ostale gluposti Aaaaaaaa kada je Kimi uzeo titulu,onda ste se od sreće u.rali i skakali k'o bebice na m.jčinu s.su i onad je sve palo u zaborav i pamtila se jedna neverovatna sezona gde je Hamilton uk.njao 17 bodova prednosti i veličalo se njegovoj tituli kao prvoj vašoj posle 30 godina...a još ste i čestitali 2-3 trke pre kraja Hamiltonu na tituli a posle ste se vadili "Ko,ja rek'o to,ma ajde".....nego se ti mićo moj malo zapitaj da li ovaj vaš latino-šporetar ima još neku moć za zadnju trku....možda sada zove u pomoć pored već Kimija,Alonsa,FIA i neke brazilske vudu vračare sa reke Amazon da mu priteknu u pomoć :thumbdown:
Ispljuvali ste Hamiltona i imali ste ga u usta ove dve godine više nego leba i vazduha :dash:

izvinite sto se mesm,ali dali je moguce da se vi toliko plasite mase. :lol: Asto se tice hamiltona zasluzio je pljuvanje zbog svog ponasanja tokom cele sezone.I mnogo mi je zao sto se odlucuje za titulu izmedju latinospretara i bedne kopije sumahera ali ne u vozackom smislu.Sto se mene tice ni jedan ni drugi ne zasluzuju tu titulu.Titulu dati alonsu.Jedini je on pokazao malo borbe zadnjih nekoliko trka.

Poslednja izmena:
slazem se da alonso zasluzuje titulu, i tacno je da se ni masa ni luis nisu bas pokazali, ali ja se nadam da ce massa na interlagosu biti prvi a hamilton 7 da bi masa uzeo titulu jer mi je masa mnogo drazi i ja sam njegov veliki fan

Aco, ja to tupim još od prošle trke (na ovom forumu, a inače tupim od letos privatno). Ja sam i izjavila da je ni jedan ni drugi ne zaslužuju. I onda me neko nazove kmerom, zato što iznosim svoje mišljenje, koje očigledno deli ne mali broj ljudi. Jedino se ne slažem sa tobom da je Alonso zaslužuje- nije ni on vozio bajno u prvoj polovini sezone- bilo je smešnih grešaka, ali tome je doprineo i krš od bolida koji je vozio. Po meni je jedini konstantan bio Kubica i ako je neko zaslužio titulu, to je on.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back