Ispada dakle da je Reno zapravo najjaci tim i moralni pobednik u svemu ovome 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Garwor: Dobro, ajde reci posteno, jel mrda u krivini ono vertikalno krilo, a?
Fernando: Mrda.
G: Kad riba ne bi mogla da mrda rep, tesko da bi mogla onako lako da skrece, jel da?
F: jeste.
G: Jel posteno da ostale ribe ne mogu da mrdaju rep, a zuta riba moze?
F:Shvatio sam, nije posteno, Reno veci deo sezone ima pokretni rep, sto me podseca na situaciju sa mass damperom.
G: tako je momce, bice nesto od tebe!
![]()

zato mi nije krivo ni kad je Kimi vozio dok nije otpao točak ili kad je Montoja napravio par od svojih odličnih preticanja. Da je temperatura staze/guma bila veća možda bi i zadržao Lewis bolis na stazi, ali nema veze meni je draže ovako nego da se ko baba vozio do boda
samo mi je krivo što nakon okretanja Lewis nije mogao odmah da se vrati za Massom, onde se sporo vozi trebao je da proba da se ubaci ranije, i drugi su to radili ove sezone, pa da vidimo još borbe. Kako je krenulo na kraju sezone će njih dvojica sa izjednačenim brojem bodova da voze sami duel u Monzi recimo. Bez obzira na sve lewis-ove šanse su još uvijek velike i nadam se da će Lewis nastaviti borbeno do kraja sezone. Ostalo ste sve već rekli po ko zna koji put ove sezone žalim Bourdea jer ostaje bez zasluženo osvojenih bodova. Fernandu čestitke, ali umjerene. Ko snaša toroka dok sviraju himne. Drago mi je i zbog Pikea.
HvalaBravo za alonsa.Fernando bogami lepo se vi omrsiste dve trkeJos jednom bravo alonso,bravo fernando.
![]()
G: Jel posteno da ostale ribe ne mogu da mrdaju rep, a zuta riba moze?
F:Shvatio sam, nije posteno, Reno veci deo sezone ima pokretni rep, sto me podseca na situaciju sa mass damperom.
G: tako je momce, bice nesto od tebe!
![]()
,Kimiju je prosle godine Massina pomoc bila od nasusne vaznosti...sada se Massi za pomoc nude i drugi vozaci.
Stvarno nisu dostojni renomea ekipe u kojoj voze.Ili mozda jesu.![]()

Glavonso opet pobedjuje i vozi brze krugove od Kimija, Pike solidan, i slepcu je jasno da je Flavio opet fitovao neki novi deo na Renoa, tim pre sto Berniju odgovara sto veca neizvesnost pa mu gleda kroz prste kao sto je oduvek i bilo. Ono zadnje vertikalno repno krilo kod rendze nesto mnogo vrda u krivinama, nije li to promena aerodinamike? Neke su kaznjavali za to...
Luis opet igra prljavo od starta i kad ga neko posle osamari onda place. Kimi ebga, kad je vec prestigao luisa, mogo je bas i da sacuva tu poziciju, a i Kubicu da obidje. E, da je na Kimijevom mestu bio Sumaher iz najboljih dana(onih u Benetonu), ne bi Kubica izdrzao ni dve krivine, obiso bi ga Sumi spolja preko trave ako treba. Masa bi ga udario, Luis bi ga sa osmehom izgurao sa staze, Alonso bi ga pljunuo i uputio neke gestove svojstvene primatima, Truli bi ga obisao a onda iz inata kocio narednih 17 krugova, Pike bi u pokusaju obilazenja izgubio kontrolu i zakucao se u zastitnu ogradu, Button ne bi ni pocinjao trku jer honda ne moze da napravi bolid koji njemu odgovara, Rubens ne bi ni probao da obilazi jer bez obzira kako zavrsi upravo obara rekord za najvise startovanih trka(eh, kad bi brojali zavrsene...), Kultard bi pokusao da prodje sa unutrasnje bez kocenja jer je praksa pokazala da u 50% sudara tocak otpada onom drugom...
Sto nas dovodi do zakljucka da je Kimi najveci dzentlmen medju vozacima, jer iako je Hamilton prljavo uleteo u njega na startu, nije hteo da se udara sa njim, nego je izasao na travu, nije hteo incident sa Kubicom, probao posteno, ferrari nije imao dobar izlaz iz krivine, nije islo i tacka. Ostali bi trebalo da se ugledaju na njega.
.Koliko vidim covek je bacio pik na raikonena i svaku trku njega gadja.BOLJE JE3 DA GA IZAZOVE LEPO VAN TRKE NA JEDAN BOX MEC I TO DA RASPRAVE VAN STAZE,a ne da hamilton upropasti trku svoim pnasanjem drugim vozacima.Koliko je pokvaren toliko je isrecan,dobro je on prosao kako je trebalo.![]()
Da nema to neke veze sa ovim?
http://www.f1racing.com.hr/index.php?subaction=showfull&id=1223772986&archive=&start_from=&ucat=2&
Opet Lewis i Fernando u borbi za titulu.
A vola na razanj zatim,a?
Samo,ako slucajno procita "komplimente",mozda odustane od pomaganja.
kad malo bolje razmislim,vasim vozacima mnogo nesto treba pomoc u osvajanju titule.
MS-u nije toliko mozda trebala,ali ju je on preventivno uzimao,Kimiju je prosle godine Massina pomoc bila od nasusne vaznosti...sada se Massi za pomoc nude i drugi vozaci.
Stvarno nisu dostojni renomea ekipe u kojoj voze.Ili mozda jesu.![]()
Hamilton je prosle sezone imao koristi od Alonsa u pocetku sezone,pre svega u tehnickim detalima voznje i podesavanja auta.posle znamo kako je bilo.pa vidim i da bi hamiltonova bila cista,sve u 16
podseticu te da smo prosle godine vozili isti bolid ali je onaj maticni ipak uspeo da pobedi zbog dve nadobudne osobe u istom timu.
u jednoj sezoni Fandjo je bio u govni*a,neki novinar je pozvao njegovog klupskog kolegu u box,ovaj mu je dao bolid i tako je Argentinac dosao do jedne od 5 titula (nesto nisam video tu napomenu na listama prvaka)
mi trenutno ne mozemo imati bolje vozace a to dokazuje i vodjstvo u poretku konstruktora. kad dovedemo mladog Svabu sve ce doci na svoje i redovno ce se svirati nemacka pa italijanska himna. dok se to ne desi vreme je da i Masi udelimo jednu![]()

Dobro,nije ni Kimi los,ali...

Hamilton je prosle sezone imao koristi od Alonsa u pocetku sezone,pre svega u tehnickim detalima voznje i podesavanja auta.posle znamo kako je bilo.
Ove sezone najbolje prodje kada mu Heikki ne pomaze.A i nije u stanju da mu pomogne.
to ti i kazem za proslu godinu-ostase kratki za bod.medjusobno se saplicuci.da je Massa bar jednom "sapleo" Kimija...
Sada taj isti Massa doziva pomoc na sve strane.Jos na kraju prosle sezone je poceo da sugerise kako ce ocekivati da mu se Kimi oduzi,bude li potrebe.Naravno da je bilo potrebe,ali...hehe...morace uzeti "kredit" od nekog drugog,dzaba bilo Kimija.
Nisam hteo ici u praistoriju F1,jer pre MS-a se ne secam poslednjeg sampiona u "konjicu".
I ja nestrpljivo cekam da dovedete jednog normalnog vozaca,poput Vettela.Bar jednom.Dobro,nije ni Kimi los,ali...
Sve u svemu,ogavna mi je kuknjava i moljakanje za pomaganjem.Volim kada cute i voze,makar im neko i pomogao,kao Kimiju prosle godine.To je sasvim ok.

pa ne mislis valjda da je alonsa molio
Kimija ne treba da moli,to je njegova obaveza. i sada mi nije krivo sto juce nije odvalio balavog jer je ispalo odlicno. a ako ovaj nastavi sa svojim slalomima dobice novu sansu vec na sledecoj trci
Masa bi sve imao u svojim rukama da nije bilo gresaka za koje ni malo nije kriv

sve za meklaren![]()

Znas,Kimi je borac,kao i Lewis i retki pojedinci u cirkusu(Intra je to gore lepo definisao),
pa kad se nadju na malom prostoru,borba je neminovna.
Otkud ti to da Lewis "gadja" Kimija???U Kanadi je ispao budala,kaznjen je za to i dobro.Svi mu se zbog toga smeju.
U Belgiji su vodili antologijski dvoboj i time svrstali trku u kategoriju "Best of".
Na stranu lakrdijanje sa pravilima,svi ce pamtiti tih nekoliko krugova po kisici.
U Japanu je Lewis lose krenuo,izgubio poziciju od Kimija i pokusao ju je vratiti.Isto bi bilo i da ga je prestigao Sutil,Piquet ili Webber,recimo.Nije on gadjao Kimija,vec je pokusao povratiti izgubljeno.
uzgred,Kimi mu je ostavio previse mogucnosti da bi jedan trkacki duh mogao odoleti.Tu bi jurnuli i Schumacher,Senna,Hakkinen,Montoya,Villeneuve...Ne bi se svi prekocili,ali bi napali sigurno.
Nema tunista licno izmedju Kimija i Lewisa.A i sto bi ratovao sa Kimijem,kada mu sad nije konkurent,a time dao Massi sansu?Sve sto pricas vazi mnogo vise za Massu.ON j eudario Lewisa,On ga je izbacio iz trke,ON je profitirao time(bez obzira na kaznu).
I,ovaj,u cemu se ogleda Lewisova sreca juce i u cemu je dobro prosao?:???:

Ogleda se u tome da ga kimi nije napucao vec se dzentlmenski sklonio i u tome sto masa nije uzeo vise bodova a ko je koga udario i ko je koga iozguravao izmedju mase i hamiltona tesko je o tome raspravljati,a sta ako masa jednostavno nije mogao da ga izbegne jer ga je ovaj sasekao.Zar je i on trebao kao i kimi da ode u travu,a hamilton to precesto radi.Nisam pristrasan jer tako kudim i ferari, ali on momak previse dozvoljava sebi.Navucice gnev ostalih vozaca.Pogledaj poslednju izjavu alonsa da ce pomoci masi.Cime garantujes da i drugi tako ne misle.![]()

stvarno kako je Massa kasnije izbio prije Lewisa?