FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... евидентно да Маса има нешто мање талента од конкуренције...

:ok::klap:
Covek ipak mora biti i iskren pa reci da Massa nije kriv sto je bolje plasiran od rezigniranog Kimija,sto Lewis nije postovao "pravila" onomad :roll: ,sto Alonso i dalje vozi fijaker,sto Kubicin BMW hvata zalet za sledecu godinu,jer je ove odavno prebacio plan i sto za Vettela "ima jos vremena"...
A tacno je i to da se Felipe bas trudi,a trud se uvek isplati,manje ili vise.

Inace,danas sam se odvalio od smeha kada su HRT-ovci(koji su tamo,uzgred) prepricali Kimijev odgovor na pitanje kako se adaptirao na vremensku razliku.Za one uskracene za HRT,parafraziracu odgovor:dakle,Kimi kaze da to njemu nije problem,jer i inace legne kad hoce i ustane kad hoce.:lol: Nasli koga ce da pitaju.
Dok se ostali vozaci domisljaju kako da se sto bolje prilagode,on je taman dosao na svoje tj. u svoju "vremensku zonu",cini mi se.Kako je njemu dobro.:D

Nick Heidfeld will lose three places on the grid of tomorrow's Singapore Grand Prix after being hit with a penalty.

The German driver, who had qualified in sixth position, will now drop to ninth after the stewards deemed he had impeded Honda's Rubens Barrichello during the first qualifying segment.

The incident occurred when Barrichello caught up with Heidfeld when the BMW Sauber driver was coming into the pitlane.

Barrichello, meanwhile, was fined 10,000 Euro for not using the deceleration zone when diving into the pits after being slowed down by Heidfeld

Ovaj singapurski "zid sampiona" stvarno neodoljivo potseca na kanadski.
To bi moglo biti jedno od mesta na stazi sa najvecim uzbudjenjima.Heikki ga je juce liznuo,ali neko ce ga danas poljubiti,siguran sam.:mrgreen:
Tesko ce se preticati u trci,bar mi se tako cini.
Glavni fazon ce biti ne pogresiti i ne poljubiti zid,a ako se to nekome desi,onda glavna fora postaje da se to sto bolje iskoristi od preostalih vozaca.
Voznja u koloni po jedan,cekajuci tudju gresku.Ne zvuci obecavajuce,ali nikad se ne zna.
Malo kisice bi mnogo toga promenilo.:D

bogovi ne vole Felipea Masu.. to je sada vise nego jasno

a postigao bi neverovatnu pobedu.. za razliku od nekih koji su se vozikali celu trku i uzeli podijum (nemojte samo da mi pricate o tome kako je cuvao bodove zbog loseg rezultata Farrarija jer se samo zapitajte da li bi Kimi ili alonso cekali,u kakvoj god situaciji da se nalaze)

Poslednja izmena:
bogovi ne vole Felipea Masu.. to je sada vise nego jasno

a postigao bi neverovatnu pobedu.. za razliku od nekih koji su se vozikali celu trku i uzeli podijum (nemojte samo da mi pricate o tome kako je cuvao bodove zbog loseg rezultata Farrarija jer pravi vozac ne ceka da neko zakoci Kultarda pa da ga onda obidje)

u pravu si i to nekoliko puta ove sezone nam je dokazano....

Cestitke Alonsu zaista mi je drago,perfektno odvozeno,ocekujem Reno sledece sezone u vrhu...
I ne pricajte o nekom nevoljenu Felipea Mase kad je covek glup ko da ne kazem sta,a sad mozete da pricate sta ocete,izblamirali ste se posteno....A Hamilton je odradio ono sto je trebalo,neka se vozikao,neka je bio iza Kultarda,ali covek je uzeo podijum i novih 6 bodova a vi nam sad u oba sampionata gledate u ledja. Bas onako kako sam planirao.

Sad su krivi bogovi, pre toga Entoni Hamilton, pa pre toga mali zeleni gremlini... Sta je sledece?

Ja ocekujem da reaguje FIA i da oduzme Hamiltonu trece mesto zato sto je usporavao i nije se usudjivao da vozi brze. Isto tako treba kazniti sve ove sto su zavrsili ispred izvesnog Felipea Mase (gde se dede taj danas?), kako bi doticni bio proglasen pobednikom.

Sve cestitke Alonsu, hrabra voznja tokom celog vikenda i uz srecan splet okolnosti na stazi zasluzena nagrada.

Cestitke Alonsu zaista mi je drago,perfektno odvozeno,ocekujem Reno sledece sezone u vrhu...
I ne pricajte o nekom nevoljenu Felipea Mase kad je covek glup ko da ne kazem sta,a sad mozete da pricate sta ocete,izblamirali ste se posteno....A Hamilton je odradio ono sto je trebalo,neka se vozikao,neka je bio iza Kultarda,ali covek je uzeo podijum i novih 6 bodova a vi nam sad u oba sampionata gledate u ledja. Bas onako kako sam planirao.

jes glup sto je krenuo na zeleno.. uzas :lol:

pa da glup je covek sto je krenuo na zeleno trebao je na crveno.....

e ljudi da ja vas pitam nesto da niste pobrkali Felipea i Kimija kad pricate da se obrukao.......znate Kimi je onaj sa brojem 1 na bolidu i ima crveno-belu kacigu,a Massa to je onaj sa brojem 2 i ima zelenu kacigu.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back