FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pustite sad žalbu,ništa drugo mi srebrni nismo ni očekivali od mafije...nego,evo nama skice singapurćana

f1-circuit.gif

Ja mislim da mu je Hamilton svesno smanjio zaostatak - da se podsetimo - NE SMEJU SE SEĆI "S" KRIVINE I TIME PRENOSITI BRZINA KOJU BI DALJE TRKAČ KORISTIO ZA NAPAD U SLEDEĆOJ KRIVINI. Da je to dozvoljeno, niko ne bi prolazio kroz "S" kako treba već bi svi sekli i napadali na "laktu"... nije vam to palo na pamet? Stvar je vrlo prosta...

Je li vam palo na pamet da FIA nije dala konkretan odgovor na zalbu nego je sve zataskala i obrazlozila konstatacijom da nije moguce podneti zalbu na tu kaznu posle trke, odnosno da nije moguce uloziti zalbu na kaznu prolaska kroz boks.
Kadija te tuzi, kadija ti sudi.

Ja mislim da bi trebalo da vrate gume u nedozvoljenim zonama S krivina... kao pre desetak godina u Monci kad su stajali... pa ko voli da seče, nek izvoli... i onda neće biti potrebe za intervenisanjem sudija.

Najbolje bi bilo da razbiju asfalt,posade drvece pored staze ili miniraju svaki deo van nje.
Za ovo prvo sam ozbiljan,kao na reliju-pa svako da plati gresku a ne jedan se okrece x puta i uvek vraca na pravac dok drugi pogresi jednom i kraj.

If you miss a chicane you have to stand still with your car, and than drive further. The FIA will look on telemetry if you really stood still...
Standing still in F1...

FIA = Fédération Imbécile de l'Automobile

ne znam da li se ovaj lik zajebava (sumnjam) ali me iz nekog razloga ovo ne cudi :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back