Na prethodnim stranama sam tvrdio da Kimi nikome neće pomoći i ostajem pri tome. Dečko je flegma, boli ga uvo za sve.
Ali nešto drugo od seksualnog manijaka Maksa. Izvor je RTL, a ja ću da prepričam ukratko.
"Šef svetske automobilističke federacije, Maks Mozli, zalaže se za uvođenje jedinstvenog motora u Formuli 1 (čitaj isti motor za sve timove). To bi dovelo do smanjenja rastućih troškova u kraljevskoj klasi motosporta, izjavio je Mozli za francuski L' ekip. Mozli već duže vremena lobira za značajnu štednju u Formuli 1 i tražio je od timova da do oktobra daju odgovarajuće predloge za nova pravila.
Ciljevi izmenjenog pravilnika koji bi trebalo da važi od 2011. prema Mozlijevoj predstavi su pored smanjenja troškova za 50 odsto i smanjenje potrošnje goriva i više atraktivnosti u trkama. Trenutne investicije timova Formule 1 u tehnički razvoj su nerazumne, tvrdi Britanac. Zato je pozvao timove da pored jedinstvenih motora razviju i jedinstvene menjače, gume i vešanja!"
Čovek je skroz odlepio. Još nek ofarbaju sve bolide u potpuno identičnu boju, neka dodele svima isti broj na automobilu i neka sve staze budu identične (kao većina kod glupih Amera). To onda više nije Formula 1. Pošto ni onakav skandal (mislim manje na seks, a više na fašističko opredeljenje ovog manijaka) ovom čoveku ne može nauditi, jedini siguran način za uklanjanje idiota je umešati Srbe u celu priču.