nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
pa ako si gledao trku u kataru sa starta Moto GP sezone sve ti je jasno.... staza ce svetleti kao bozicna jelka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali...
Na HRT2 sam gledala intervju I.Blažićka sa tatom Bernijem i nećeš vjerovati on sve to podržava. Upravo je spominjao te medalje.![]()
pa ako si gledao trku u kataru sa starta Moto GP sezone sve ti je jasno.... staza ce svetleti kao bozicna jelka

Srecom,nece biti snega.
Nadam se da nas one fluorescentne pruge na gumama nece zaslepljivati.![]()

kazu ima kisa da pada na skoro svim trkama do kraja sezone. Koji baksuz, a kad je ono Sumaheru pre 2 godine trebala kisa, ni jednom nije pala.
kazu ima kisa da pada na skoro svim trkama do kraja sezone. Koji baksuz, a kad je ono Sumaheru pre 2 godine trebala kisa, ni jednom nije pala.

Ајде што му није пала киша, него што му пуче мотор у Јапану (то не могу прежалити).

А и тај горе види само шта му одговара...

nemoj da vam dovedem zilote sa religije pa da bude svasta
a kisa je zaista zaredjala staze i ocigledno nema nameru da ode

ova(j) sa oklagijom ti odgovara
a pa imamo mi stazu (nazovi je tako).. veliki pravac (ima bogami najmanje 700 metara) pun rupa,zatim neravna krivina kojom se ulazi u prostor Zastavine fabrike... i ybg dalje ne znam sta se sa njom desava![]()

A mene ovo:
A mene ovo:
"Alonso has struggled to make an impact this campaign, the 27-year-old trailing in seventh in the championship race dominated by Lewis Hamilton and Felipe Massa."