FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa to je moj slobodni prevod :lol:

Felipe zna sta radi i blizu je cilja. takodje,nakon ovih silnih duela Kimija i smeska ne bi bilo neocekivano da ga jednom odvali i resi pitanje sampiona,uprkos onome sto kaze Masa. velika se kinta ovde obrce...

e pa to je moj slobodni prevod :lol:

Felipe zna sta radi i blizu je cilja. takodje,nakon ovih silnih duela Kimija i smeska ne bi bilo neocekivano da ga jednom odvali i resi pitanje sampiona,uprkos onome sto kaze Masa. velika se kinta ovde obrce...

A kada ga odvali bice stvarno odvaljen.Momci posteno ja nislim da hamilton nikada nece uzeti titulu.Uvek bice ovako on kao nesto se bori ....i to je to.;)

A evo sta kaze Kubica po pitanju odnosa sa Alonsom:

"Mislim da ne bih imao problema (s Alonsom), osobito jer se poznajemo jako dobro." rekao je Poljak. "Fernando i ja imamo isti pogled na utrkivanje i vrlo sličan vozački stil.

Mislim da ne postoji nekakav nedostatak imati ga (kao momčadskog kolegu), ali kao što sam rekao, nikada nemam problema s momčadskim kolegom. Bilo da mi je kolega on ili Nick (Heidfeld), moj pristup je uvijek isti."

Mozda bi Alonso imao problema sa njim.:idea::think:

A evo sta kaze Kubica po pitanju odnosa sa Alonsom:

"Mislim da ne bih imao problema (s Alonsom), osobito jer se poznajemo jako dobro." rekao je Poljak. "Fernando i ja imamo isti pogled na utrkivanje i vrlo sličan vozački stil.

Mislim da ne postoji nekakav nedostatak imati ga (kao momčadskog kolegu), ali kao što sam rekao, nikada nemam problema s momčadskim kolegom. Bilo da mi je kolega on ili Nick (Heidfeld), moj pristup je uvijek isti."

Mozda bi Alonso imao problema sa njim.:idea::think:

Kubica je strasan lik i ne verujem da bi ovde bilo problema

valjalo bi videti kombinaciju Kubica - glava jer ma koliko ja prezirao tog coveka on zasluzuje dobar bolid!!!

postao je stereotip da se on nigde ne bi uklopio svojom svojeglavoscu ali 2007. je bila specificna za meklaren. naime,on im je posle 2000. prvi put zalepio broj 1 na nos (papreno ce ga platiti ali to tada nisu znali) medjutim bilo je vreme da u bolid sedne i neko koga za to spremaju od malena. rastrzani Ron se ipak odlucio za ovo

E vala kmeri neka ste vi nama živi zdravi...toliko ste se nakačili o srebrnu strelu kao da ste Denisove kućne pomoćnice...nemate tri puna posta u zadnje dve trke o dešavanjima iz vaše štale...a imate vi više s.anja nego mi :mrgreen:

Mislio sam vise na stazi,nego van nje.
Kubicu jos nismo videli u situaciji da mora postovati timsku direktivu.
Verujem da bi on poslusao naredbu,ali je pitanje koliko tiho.
Ne deluje mi kao lik koji je "cutljiv".
Kad mu nije bilo tesko da odbrusi svojim poljacima...
Samostalan je to karakter.

voleo bih ja njih dvojicu u belom bolidu iduce godine pa da vidimo

Тестирања-Јерез:

16 септембар:

untitleda-1.jpg

17 септембар:

untitledaa-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back