Тасман
Domaćin
- Poruka
- 4.264
Без обзира, потребно је само мало да се одморим од ових ''наших''.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam da li cu imati sta da vidim ali trkacki fanatik nece propustiti ni reprizu![]()
Ti ces onda sutra veci deo dana provesti u ovoj pozi![]()

A EP u fudbalu...a mićo,pa ja sutra tj.danas od podneva krećem u lov na staklene jelene od pola kile i učauriću se u kanabe do polaska u treću smenuhm,dve trke motora,zatim paralelno Nadalovo osvajanje RG-a i Moto GP... utom ce i vreme za trku

imas li dojavu![]()

Ej,menjaj smenu.Ne's ti biti za rad nakon tolikog lova.A EP u fudbalu...a mićo,pa ja sutra tj.danas od podneva krećem u lov na staklene jelene od pola kile i učauriću se u kanabe do polaska u treću smenu![]()

Hvala bogu da i mi jednom pre.ebemo taj treći sektor
Ako i sutra počne nenormalno da pada ono lišće na stazu napraviće neki kuršluz...pre ćemo tu videti s.anja nego ljubljenje zida.

Bice problema i bez lisca.
Vidis da se staza raspada sama od sebe.Smeca kol'ko 'oces.
Ej,menjaj smenu.Ne's ti biti za rad nakon tolikog lova.![]()
A EP u fudbalu...a mićo,pa ja sutra tj.danas od podneva krećem u lov na staklene jelene od pola kile i učauriću se u kanabe do polaska u treću smenu
Večiti satelit Nadala nema dojavu,on zna![]()

leb ti ebem,jos i Euro koji sam zaboravio (veceras mnogo lose utakmice)Јесте ли приметили редара кад је почео да чисти каменчиће са стазе ногом![]()
Nisam za rad bez afrodizijaka iz Apatina.

Ti ces onda prebaciti normu veceras.
----------------------------------------------------------------
Stvarno mi nije jasno sta je problem sa asfaltom.
Zar je moguce da im stazu asfaltira neka amaterska firma?!?
Ipak,blizi sam verovanju da je u pitanju cepidlacenje i stednja.
Heh,pazi sad ovohttp://www.f1-hr.com/vijesti.php?id=2473
Sad su krive gume i bolidi.
Ajde,dobro,neka bude.Nije cepidlacenje.
Ako je i tacno,meni glupo zvuci.
A juce su ponovo asfaltirali.Neka nam je Bog u pomoci.![]()

Gledam FOX i ne mogu da verujem.
Ne pustaju F1 zbog glupih vesti,koje ce jos pet puta ici do ponoci,a u njima pet minuta tupe sa "peint bolom" i "trkama trokolica".
Ej,trke trokolica.Pa yebale vas trke trokolica,dok startuje trka F!.![]()